Overslaan en naar de inhoud gaan

Verken de Sundance Loop te paard

Ontsnap nabij Banff in de Canadian Rockies tijdens een 2 uur durende paardrijtocht langs de Bow River en de zijde van Sulphur Mountain. Dit is een uitgelezen kans om de panoramische zichten van de vallei, van de oevers van rivier tot de hoogtes van de hoogste paden, te fotograferen. Deze excursie is geschikt voor beginners en ervaren paardrijders. Je wordt aangeraden een lange broek en gesloten schoenen te dragen voor deze excursie. 

Praktisch

  • Duur: 2 uur
  • Dagelijks mogelijk van 3 mei tot 14 oktober
  • Vertrek om 12:30 of 14:30
  • Geschikt voor beginners en ervaren paardrijders
  • Vanaf 8 jaar

Opgelet! voor deze excursie is er een maximumgewicht van 104 kg (230 lbs) van toepassing.

 

Prijs

€127 per persoon

Prijzen van excursies kunnen veranderen doorheen het jaar en zijn steeds onder voorbehoud.

Excursie boeken?

Deze excursie kan je enkel boeken bij een individuele reis van Joker. In onze individuele programma's stellen we optionele excursies voor die wij niet te missen vinden. Vraag aan je Joker-reisexpert om ze aan je offerte toe te voegen. Al geboekt? Ook bijboeken is geen probleem!

Je kan optionele excursies en activiteiten ook naar hartenlust toevoegen aan een op maat gemaakt reisprogramma. Hoe dat in zijn werk gaat lees je hier.

Meer activiteiten vind je bij 'Excursies en activiteiten in West-Canada'. Op zoek naar een specifieke excursie en niet gevonden wat je zocht? Laat het ons weten, we zoeken het graag voor je uit!