Overslaan en naar de inhoud gaan

Geniet van Cajun en Creoolse culinaire specialiteiten tijdens een Jazz Brunch in volledige New Orleans setting of tijdens een geanimeerde kookdemonstratie.

 

Jazz Brunch Buffet 

Geniet van een uitgebreid Creools brunch buffet terwijl je luistert naar echte New Orleans Jazz. Naast de live muziek brengt de hele setting je in echte zuiderse sferen, met een oude pitoreske binnenkoer, spetterende fonteinen en originele gaslampen.

 

Praktisch

  • Dagelijks van 09h tot 14h
  • Inbegrepen: uitgebreid buffet, warme dranken, 1 glas wijn of mimosa, taksen en fooien

 

Vanafprijzen

Volwassene: € 55 p.p.
Kind (5 - 12 jaar): € 27 p.p.
Kind (0 - 4 jaar): gratis

Let op, dit zijn vanafprijzen! Vraag de juiste prijs na bij je Joker reisagent. 

 

 

Cajun/Creoolse kookdemonstratie

Kom kijken naar een chef-kok die een klassieke Cajun/Creoolse maaltijd voor je bereidt, terwijl je alles te weten komt over de levendige geschiedenis van de keuken van New Orleans! Na de kookdemonstratie kan je je voeten onder tafel schuiven en genieten van deze culinaire hoogstandjes.

 

Praktisch

  • Dagelijks om 10h of 14h
  • Duur 2,5 uur
  • Niet mogelijk voor kinderen jonger dan 6 jaar

 

Vanafprijzen

10u00: € 44 p.p.
14u00: € 38 p.p.

Let op, dit zijn vanafprijzen! Vraag de juiste prijs na bij je Joker reisagent. 

Excursie boeken?

Deze excursie kan je enkel boeken bij een individuele reis van Joker. In onze individuele programma's stellen we optionele excursies voor die wij niet te missen vinden. Vraag aan je Joker-reisexpert om ze aan je offerte toe te voegen. Al geboekt? Ook bijboeken is geen probleem!

Je kan optionele excursies en activiteiten ook naar hartenlust toevoegen aan een op maat gemaakt reisprogramma. Hoe dat in zijn werk gaat lees je hier.

Meer activiteiten vind je bij 'Excursies en activiteiten in het diepe Zuiden'. Op zoek naar een specifieke excursie en niet gevonden wat je zocht? Laat het ons weten, we zoeken het graag voor je uit!

Perfect te combineren met één van de volgende reizen

Empty