Overslaan en naar de inhoud gaan

PEAK 2 PEAK Gondola 360 Experience

De Guinness World Record brekende PEAK2PEAK gondola spant de volledige afstand tussen Whistler en Blackcomb Mountain. De onevenaarbare zichten vanuit de gondola tonen de vulkanische pieken, de regenwouden aan de kust en de eeuwenoude gletsjers.

Stap uit en je ervaring is verre van gedaan! De volledige PEAK2PEAK 360 Experience biedt een eindeloze lijst aan activiteiten; volg de wandelpaden die je leiden tot panoramische vergezichten, spot wildlife, geniet van een rustmoment in het restaurant of verken de verschillende gondola’s op de bergen. De excursie geeft toegang tot de gondola’s op Whistler en Blackcomb Mountain en de PEAK2PEAK tussen de 2 bergen.

Praktisch

  • Aanbevolen duur: hele dag
  • 29 juni – 9 sep: dagelijks tussen 10:00 en 17:00
  • 10 sep – 29 sep: zaterdag en zondag tussen 10:00 en 17:00
  • Geboortedata van alle deelnemers zijn vereist op moment van reservatie

 

Prijs

Volwassene Kind (13-18 jaar) Kind (7-12 jaar)
€73 €65 €36

 

Kinderen jonger dan 7 jaar gratis

Prijzen van excursies kunnen veranderen doorheen het jaar en zijn steeds onder voorbehoud.

Excursie boeken?

Deze excursies kan je enkel boeken bij een individuele reis van Joker. In onze individuele programma's stellen we optionele excursies voor die wij niet te missen vinden. Vraag aan je Joker-reisexpert om ze aan je offerte toe te voegen. Al geboekt? Ook bijboeken is geen probleem!

Je kan optionele excursies en activiteiten ook naar hartenlust toevoegen aan een op maat gemaakt reisprogramma. Hoe dat in zijn werk gaat lees je hier.

Meer activiteiten vind je bij 'Excursies en activiteiten in West-Canada'. Op zoek naar een specifieke excursie en niet gevonden wat je zocht? Laat het ons weten, we zoeken het graag voor je uit!