Overslaan en naar de inhoud gaan

Tijdens deze begeleide fietstocht door Montréal krijg je een goed overzicht van de stad, zijn geschiedenis en alles wat het te bieden heeft! Begin in de oude haven en ga verder naar Latin Quarter, gevolgd door een rit door Parc La Fontaine. Onderweg fiets je ook nog door één van de vele steegjes van de wijk “The Plateau” en langs de ingang van Parc du Mont Royal, de campus van de McGill University, de zakenwijk én het oude Montréal. De rit eindigt met een welverdiend drankje. Voor de rest van de dag kan je de fiets gebruiken om de stad nog verder op je eigen tempo te ontdekken.

 

Praktisch

  • Duur: ± 3 uur
  • Dagelijks mogelijk van 5 mei tot 29 september
  • Vertrek om 14:00
  • Minimum leeftijd is 13 jaar
  • Fooi optioneel - niet inbegrepen

 

Prijs

€ 68 per persoon

 

Prijzen van excursies kunnen veranderen doorheen het jaar en zijn steeds onder voorbehoud.

Excursie boeken?

Deze excursies kan je enkel boeken bij een individuele reis van Joker. In onze individuele programma's stellen we optionele excursies voor die wij niet te missen vinden. Vraag aan je Joker-reisexpert om ze aan je offerte toe te voegen. Al geboekt? Ook bijboeken is geen probleem!

Je kan optionele excursies en activiteiten ook naar hartenlust toevoegen aan een op maat gemaakt reisprogramma. Hoe dat in zijn werk gaat lees je hier.

Meer activiteiten vind je bij 'Excursies en activiteiten in Oost-Canada'. Op zoek naar een specifieke excursie en niet gevonden wat je zocht? Laat het ons weten, we zoeken het graag voor je uit!