Overslaan en naar de inhoud gaan

Bezoek de TABASCO® factory op Avery Island, vaar over de Bayou tussen gedrapeerde eiken in Atchafalaya of verken de Cajun cultuur in Vermilionville

TABASCO® Factory

Tabasco Factory

Ontdek de geheimen van de wereldberoemde saus op Avery Island. Volg een self-guided tour door het TABASCO® Museum, Pepper Greenhouse, Barrel Warehouse, Avery Island Conservation, Salt Mine diorama, TABASCO Country Store®, TABASCO® Restaurant 1868! en de Jungle Gardens.

Vanafprijs: € 17 p.p.

Let op, dit zijn vanafprijzen! Vraag de juiste prijs na bij je Joker reisagent. 

 

Tabasco Private Cooking Class

Neem deel aan een unieke Southern-style kookles. Ontdek en proef hoe je de beroemde saus op allerlei manieren kan integreren in de heerlijkste gerechten. 

Vanafprijs: € 67 p.p.

Let op, dit zijn vanafprijzen! Vraag de juiste prijs na bij je Joker reisagent. 

Atchafalaya Bayou Tour

De begeleide airboat trip vaart over de stille moerasgebieden langs grote cypressen die uit het water rijzen. Dit bekkengebied van de Atchafalaya kent ontelbaar vele diersoorten, als bevers, otters, herten, eekhoorns, ook tot tientallen soorten vogelsoorten. En natuurlijk alligators!

Praktisch

  • Dagelijks om 9u, 11u, 13u en 15u (in de wintermaanden 10u, 12u en 2u)
  • Duur: 1 tot 1,5 uur
  • Niet mogelijk met kinderen jonger dan 3 jaar

Vanafprijs: € 72 per persoon

Let op, dit zijn vanafprijzen! Vraag de juiste prijs na bij je Joker reisagent. 

Vermilionville Cajun Village Tour

Ontdek de cultuur en lifestyle van de Acadians (Cajuns) van de 18e eeuw, wanneer ze uit Canada verbannen werden, tot nu. Je gids neemt je mee langs verschillende gebouwen in de Cajun village. Je kan je bezoek aan het dorp nadien nog een extra touché geven met een unieke Cajun dansles. 

Rondleidingen om 10u of 14u30; maandag gesloten
Duur rondleiding: 1,5 tot 2 uur; dansles 45 minuten

Vanafprijzen

  Volwassene Kind (5-17 jaar) Kind (0-4 jaar)
Tour € 55 € 22 gratis
Tour + dansles € 89 € 44 gratis

 

Let op, dit zijn vanafprijzen! Vraag de juiste prijs na bij je Joker reisagent.

Prijzen van excursies kunnen veranderen doorheen het jaar en zijn steeds onder voorbehoud.

Excursie boeken?

Deze excursie kan je enkel boeken bij een individuele reis van Joker. In onze individuele programma's stellen we optionele excursies voor die wij niet te missen vinden. Vraag aan je Joker-reisexpert om ze aan je offerte toe te voegen. Al geboekt? Ook bijboeken is geen probleem!

Je kan optionele excursies en activiteiten ook naar hartenlust toevoegen aan een op maat gemaakt reisprogramma. Hoe dat in zijn werk gaat lees je hier.

Meer activiteiten vind je bij 'Excursies en activiteiten in het diepe Zuiden'. Op zoek naar een specifieke excursie en niet gevonden wat je zocht? Laat het ons weten, we zoeken het graag voor je uit!

Perfect te combineren met één van de volgende reizen

Empty