Overslaan en naar de inhoud gaan

Kanotocht in Algonquin - Self guided

Je krijgt een kano en peddel, een kaart en korte instructies over de beste peddeltechnieken en je bent klaar om er op eigen houtje op uit te trekken. Je verkent de meren en waterwegen van het Algonquin Provincial Park. Kijk uit voor elanden, reigers en bevers.

Stop zeker ook even in het Algonquin Visitor Centre dat meer informatie biedt over de fauna en flora van het park. Als je geïnteresseerd bent in wandelen, dan is de Spruce Boardwalk ideaal voor een ontspannende wandeling. Of voor de ambitieuzere wandelaars onder ons biedt een klim naar de Centennial Ridge een uitstekend uitzicht op de top.

 

Praktisch

  • Duur: 4 uur
  • Dagelijks mogelijk van 06 mei tot 21 oktober
  • Vertrek om 09:00
  • Vanaf 6 jaar

 

Prijs

€64 per persoon

Prijzen van excursies kunnen veranderen doorheen het jaar en zijn steeds onder voorbehoud.

Excursie boeken?

Deze excursies kan je enkel boeken bij een individuele reis van Joker. In onze individuele programma's stellen we optionele excursies voor die wij niet te missen vinden. Vraag aan je Joker-reisexpert om ze aan je offerte toe te voegen. Al geboekt? Ook bijboeken is geen probleem!

Je kan optionele excursies en activiteiten ook naar hartenlust toevoegen aan een op maat gemaakt reisprogramma. Hoe dat in zijn werk gaat lees je hier.

Meer activiteiten vind je bij 'Excursies en activiteiten in Oost-Canada'. Op zoek naar een specifieke excursie en niet gevonden wat je zocht? Laat het ons weten, we zoeken het graag voor je uit!