Overslaan en naar de inhoud gaan

The Winding Diable kano- of kajaktocht – Self Guided

Geniet van een halve dag op de Diable Rivier tussen Chat Lake en Mont de La Vache Noire. Het wordt een aangename rustige afvaart, ideaal om de prachtige omgeving in je op te nemen. Onderweg kom je onder andere langs de rotsmuur van Vache Noire, een zilveren esdoornbos en verschillende stranden, waar je in het zonnetje kan genieten. Toegang tot het Mont Tremblant National Park is inbegrepen.

 

Praktisch

  • Duur: 4 uur
  • Dagelijks mogelijk van 15 mei tot 11 oktober
  • Vertrek om 10:30
  • Vanaf 12 jaar (kajak) of 6 jaar (kano)
  • Maximaal twee volwassenen en twee kinderen tussen 6 en 12 jaar per kano
  • Toegang tot het Mont Tremblant National Park is inbegrepen

 

Prijs

  Single Twin
Kano - € 41
Kajak € 61 -

 

Prijzen zijn per persoon.

 

Prijzen van excursies kunnen veranderen doorheen het jaar en zijn steeds onder voorbehoud.

Excursie boeken?

Deze excursies kan je enkel boeken bij een individuele reis van Joker. In onze individuele programma's stellen we optionele excursies voor die wij niet te missen vinden. Vraag aan je Joker-reisexpert om ze aan je offerte toe te voegen. Al geboekt? Ook bijboeken is geen probleem!

Je kan optionele excursies en activiteiten ook naar hartenlust toevoegen aan een op maat gemaakt reisprogramma. Hoe dat in zijn werk gaat lees je hier.

Meer activiteiten vind je bij 'Excursies en activiteiten in Oost-Canada'. Op zoek naar een specifieke excursie en niet gevonden wat je zocht? Laat het ons weten, we zoeken het graag voor je uit!