Overslaan en naar de inhoud gaan

Bezoek aan Jane Goodall Chimpanzee Haven

In de Jane Goodall Chimpansee Haven krijg je de unieke kans om chimpansees van dichtbij te zien. De chimpansees vertonen normaal sociaal gedrag ondanks hun traumatische achtergronden als huisdieren, entertainmentdieren en slachtoffers van de bushmeat-handel. Deze thuishaven biedt de chimpansees eindeloos veel plezier, ze zijn er veilig en hun natuurlijk gedrag wordt positief versterkt. Een toegevoegde waarde op jouw reis!

Praktisch:

  • Totale duur: de rondleiding duurt 1u à 1u30
  • Het centrum is toegankelijk voor rolstoelgebruikers.  

Excursie boeken?

Deze excursies kan je enkel boeken bij een individuele reis van Joker. In onze individuele programma's stellen we optionele excursies voor die wij niet te missen vinden. Vraag aan je Joker-reisexpert om ze aan je offerte toe te voegen. Al geboekt? Ook bijboeken is geen probleem!

Je kan optionele excursies en activiteiten ook naar hartenlust toevoegen aan een op maat gemaakt reisprogramma. Hoe dat in zijn werk gaat lees je hier.

Meer activiteiten vind je bij 'Excursies en activiteiten in Zuid Afrika'. Op zoek naar een specifieke excursie en niet gevonden wat je zocht? Laat het ons weten, we zoeken het graag voor je uit!