Overslaan en naar de inhoud gaan

Tijdens deze 5-daagse reis met Engelstalige driver/guide bezoek je 2 van de mooiste parken!  Maasai Mara is voor velen een absolute must van een reis naar Kenia. Met haar glooiende landschap, vele dieren en natuurlijk de lange Maasai in hun rode gewaden. Het contrast is dan ook groot met Lake Nakuru, wat met haar serene schoonheid een onvergetelijke indruk op jou zal maken! De duizenden flamingo's geven het meer een roze gloed en je hebt er een grote kans om neushoorns van dichtbij te spotten.

Voor dit programma werken wij samen met een gespecialiseerde partner (LT).

De hoogtepunten van deze reis

Gnoes in het Masai Mara reservaat

Op safari in het Maasai Mara National Reserve

Masai kinderen Kenia

Prachtige ritten dooreen het land van de Masai

Flamingo's Lake Nakuru Kenia

Safari aan Lake Nakuru National Park

Programma

Programma

A Dag 1
Nairobi

Bij aankomst op de luchthaven in Nairobi word je verwelkomd door een lokale vertegenwoordiger die je naar je hotel brengt. Afhankelijk van het aankomstuur heb je de tijd om de bruisende hoofdstad te bezoeken.


 

B Dag 2
Nairobi - Masai Mara
255 km  -  05u15

Je rijdt langsheen de slapende vulkaan Mt. Longonot en Suswa naar het thuisland van de Masai, een adembenemende rit door de prachtige Great Rift Vallei. Masai Mara is bekend voor zijn enorme concentraties wilde dieren. In de namiddag ontdek je de unieke wereld van dit nationale park.

 

C Dag 3
Masai Mara

Je gaat een volledige dag op safari in het park waar je de ‘Big Five’ (leeuw, luipaard, buffel,neushoorn en olifant) kan spotten. De Mara rivier is het toneel van de jaarlijkse migratie van wilde dieren op zoek naar water en gras.

 

D Dag 4
Masai Mara - Lake Nakuru National Park
200 km  -  04u45

Vandaag vertrek je naar het Lake Nakuru National Park, een paradijs voor de vogelliefhebber. Het park is tevens een beschermd wildreservaat voor bedreigde diersoorten zoals de zwarte en witte neushoorns, maar ook de Rothschild giraf, leeuw en het luipaard zijn talrijk aanwezig. Safari na de lunch in de lodge.

 

E Dag 5
Lake Nakuru National Park - Nairobi
210 km  -  04u30

In de vroege ochtend ga ja op een laatste safari in het park. Na het ontbijt vertrek je naar Nairobi. Je wordt naar de luchthaven gebracht voor uw terugvlucht of je opteert om deze reis te verlengen door enkele dagen te gaan uitrusten aan de prachtige witte stranden van de Keniaanse kust.

Optionele verlenging: Strandverblijf
Opteer je misschien nog om enkele dagen uit te rusten aan de prachtige witte stranden van Mombasa?

Hotels

Info

Meer info over de hotels vind je naast Prijzen, bij "Bijkomende informatie". Voor meer info kan je steeds terecht bij je Joker-reisexpert. Getoonde hotelfoto’s zijn louter ter illustratie. In een persoonlijke offerte stellen we voor de meeste reizen per nacht concrete hotels voor. 

Prijzen

Voor vliegbestemmingen: internationale vluchten zijn niet inbegrepen in de prijs, tenzij anders vermeld onder "Inbegrepen in de basisprijs". Je Joker-reiskantoor gaat graag de beschikbaarheid van de voordeligste vlucht voor je na.

Opgelet: onderstaande prijzen zijn per persoon (op basis van meerdere samenreizende personen). 

Opties

Algemene opties
Laat Joker je een vluchtvoorstel doenPrijs op aanvraag
Dag 5:
Optionele verlenging: Strandverblijf Prijs op aanvraag

* Kinderen die bij vertrek maximum jaar zijn, reizen aan kindertarief als ze een kamer delen met minstens 2 volwassenen en als deze kamer beschikt over voldoende bedden. Reis je met meer dan twee kinderen, dan berekenen we de kostprijs in een offerte op maat.

Inbegrepen in de basisprijs

 • Luchthaventransfers
 • Alle overnachtingen op basis van vol pension (m.u.v. dag 1)
 • Transport door Engelstalige gids/chauffeur in minibus (7 plaatsen) met pop-up dak voor optimale safaricondities.
 • Mineraalwater (2x 0,5L per persoon per dag)
 • Alle vermelde safari’s en entreegeld voor de nationale parken
 • Nederlandstalige Insight Guide Kenia

Niet inbegrepen

 • Vluchten en luchthaventaksen
 • Optionele activiteiten
 • Overige maaltijden en dranken
 • Alle persoonlijke uitgaven
 • Fooien
 • Visumkosten
 • Reisverzekering

Promo

Vroegboekvoordeel: Je krijgt een kwaliteitsvolle dagrugzak van het outdoormerk Vaude als je een individuele reis van Joker boekt 6 maanden voor afreis. Bekijk de voorwaarden

Ook voor gezinnen?

Wil je deze reis samen met je gezin doen? De meeste programma’s kunnen we aanpassen voor gezinnen met jonge kinderen of tieners. Vraag een offerte aan speciaal voor jouw gezin en laat ons een gezinsreis uitstippelen waar jullie met z’n allen enórm naar zullen uitkijken!

Bijkomende info

 • Minimum aantal deelnemers: 2 personen.

Supplementen

 • Transport in 4x4 voertuig (7 plaatsen): € 725 per reisgezelschap
 • Paassupplement (7-10 april): €165 per kamer per nacht

 

Over deze reisformule

Reizen met Joker, dat is

 • méér beleven, durven en doen
 • op een duurzame manier
 • met een reisexpert die je reis ter harte neemt
 • om via onze contacten thuis te komen in de wereld
 • en als een betere versie van jezelf terug te keren

Reistips

Veelgestelde vragen

Waarom is het voor mij nuttig dat Joker een Belgische reisorganisatie is?
 • Als Belgische reisorganisatie weten we perfect wat de actuele Belgische regelgeving is en welke regels andere landen opleggen aan Belgen. We volgen de regelgeving op de voet, bekijken de gevolgen voor onze reizigers en de reis. We informeren je hierover: je zal geen info missen! Niet-Belgische reisorganisaties zullen de regelgeving minder snel en efficiënt naar jouw persoonlijke situatie vertalen.
 • Bovendien heb je bij een Belgische reisorganisatie meteen een aanspreekpunt die jouw taal spreekt en op de hoogte is van de Belgische situatie.
 • We kennen de weg naar de juiste Belgische instanties (overheid, verzekeringen…).
 • Boek je bij een Belgische reisorganisatie, dan ben je beschermd door het Belgische Garantiefonds Reizen. Het Belgische Garantiefonds Reizen screent alle aangesloten reisorganisaties op financiële gezondheid. In het geval een reisorganisatie in de problemen komt, zal het Garantiefonds Reizen de zorg voor de reizigers van die organisatie overnemen, alternatieven zoeken of voorschotten terugbetalen. 

Andere individuele reizen die je kunnen interesseren