Overslaan en naar de inhoud gaan

Wandel tussen NASA's raketten in het US Space & Rocket Center.

Huntsville is de 'Rocket City', hier werden de raketten ontwikkeld die de eerste mensen op de maan gebracht hebben. Het US Space & Rocket Center heeft één  van de grootste collecties aan ruimtevaart artefacten wereldwijd. Binnen vind je allerlei permanente en tijdelijke tentoonstellingen, de Apollo 16 en een testmodel van de maanbuggy’s zal je hier niet kunnen missen. Rocket Park is een buitengedeelte waar je 27 raketten kan zien, waarvan sommige geschiedenis hebben geschreven.

 

Dinsdag tot vrijdag van 10u tot 15u; zaterdag van 10u tot 16u; zondag van 11u tot 16u; maandag gesloten

 

VANAFprijzen

Volwassene: € 33 p.p.
Kind (5 - 12 jaar): € 22 p.p.
Kind (0 - 4 jaar): gratis

Let op, dit zijn vanafprijzen! Vraag de juiste prijs na bij je Joker reisagent. 

Prijzen van deze excursies kunnen veranderen en zijn steeds onder voorbehoud.

Excursie boeken?

Deze excursie kan je enkel boeken bij een individuele reis van Joker. In onze individuele programma's stellen we optionele excursies voor die wij niet te missen vinden. Vraag aan je Joker-reisexpert om ze aan je offerte toe te voegen. Al geboekt? Ook bijboeken is geen probleem!

Je kan optionele excursies en activiteiten ook naar hartenlust toevoegen aan een op maat gemaakt reisprogramma. Hoe dat in zijn werk gaat lees je hier.

Meer activiteiten vind je bij 'Excursies en activiteiten in het diepe Zuiden'. Op zoek naar een specifieke excursie en niet gevonden wat je zocht? Laat het ons weten, we zoeken het graag voor je uit!

Perfect te combineren met één van de volgende reizen

Empty