Overslaan en naar de inhoud gaan

Halve dag Nara in internationale groep vanuit Kyoto

Rond 13u30 sluit je met een internationale groep aan bij je gids en trek je per trein naar Nara. Nara was de eerste permanente hoofdstad van Japan, waarna de hoofdstad verplaatst werd naar Nagaoka en later Kyoto. Je vindt er gebouwen terug die origineel in de Naraperiode gebouwd werden, tussen 710 en 784!

Maak een wandeling doorheen Nara Park, waar de lokale herten rustig tussen de bezoekers kuieren. Onderweg kan je voor 150 yen crackers kopen om aan de herten te geven. Wees wel gewaarschuwd dat je met zo’n pakje crackers de herten niet zomaar ongezien voorbij kan lopen. Ze smullen hier maar al te graag van!

Je bezoekt er de beroemde Todaiji. De tempel is het grootste houten gebouw ter wereld. Hierin is bovendien de al even beroemde Daibutsu de aanschouwen, een van de grootste bronzen Boeddhabeelden in Japan. Kasuga Taisha is een van de meest gevierde tempels in Nara en is zo oud als de oude hoofdstad. De tempel is gekend voor haar lantaarns die geschonken werden. De lantaarns branden maar twee keer per jaar tijdens de twee Lantaarnfestivals in begin februari en midden augustus.

Tijdens je verkenning van Nara ontdek je nog verschillende bezienswaardigheden, alvorens je rond 17u30 samen met de groep terug met de trein naar Kyoto trekt.

Prijs

€84 per persoon

Prijzen van excursies kunnen veranderen doorheen het jaar en zijn steeds onder voorbehoud.

Deze excursies kan je enkel boeken bij een individuele reis van Joker. In onze individuele programma's stellen we optionele excursies voor die wij niet te missen vinden. Vraag aan je Joker-reisexpert om ze aan je offerte toe te voegen. Al geboekt? Ook bijboeken is geen probleem!

Je kan optionele excursies en activiteiten ook naar hartenlust toevoegen aan een op maat gemaakt reisprogramma. Hoe dat in zijn werk gaat lees je hier.

Meer activiteiten vind je bij 'Excursies en activiteiten in Japan'. Op zoek naar een specifieke excursie en niet gevonden wat je zocht? Laat het ons weten, we zoeken het graag voor je uit!