Overslaan en naar de inhoud gaan

Fietstocht met gids in Kyoto

Rond 09u15 vertrek je, samen met je gids en in internationaal gezelschap, op een fietstocht door het gezellige Kyoto. Op je stalen ros verken je onder andere het traditionele Miyagawacho Geisha Quarter, maak je kennis met de gezellige straatjes van Gion, ontdek je Isibei-Koji Alley en bezoek je Yasaka en Heian Shrine. Deze fietstocht van een halve dag eindigt rond 13u00. De ideale kennismaking met deze stad die geschiedenis ademt!

Prijs

€98 per persoon

Prijzen van excursies kunnen veranderen doorheen het jaar en zijn steeds onder voorbehoud.

Deze excursies kan je enkel boeken bij een individuele reis van Joker. In onze individuele programma's stellen we optionele excursies voor die wij niet te missen vinden. Vraag aan je Joker-reisexpert om ze aan je offerte toe te voegen. Al geboekt? Ook bijboeken is geen probleem!

Je kan optionele excursies en activiteiten ook naar hartenlust toevoegen aan een op maat gemaakt reisprogramma. Hoe dat in zijn werk gaat lees je hier.

Meer activiteiten vind je bij 'Excursies en activiteiten in Japan'. Op zoek naar een specifieke excursie en niet gevonden wat je zocht? Laat het ons weten, we zoeken het graag voor je uit!