Overslaan en naar de inhoud gaan

Vaar langs de trage waters van de bayou tussen alligators en gedrapeerde eiken, of maak een fietstocht tussen de stille moerassen aan de noordkant van het grote Lake Pontchartrain. 

 

 

Bayou Swamp Tour

Volg het ritme van de rivier en kom helemaal tot rust in de achtertuin van New Orleans. Vaar langs de moerassen en op de bayou (een zeer traag stromende rivier), waar je allerlei dieren kan spotten zoals grote vissoorten, pelikanen, reigers, wilde zwijnen, herten en alligators. Wees gerust, de alligator ziet je niet als zijn maaltijd. 

 

Praktisch

  • Dagelijks om 09u30, 12u00 of 14u15, gewenst vertrekuur door te geven bij boeking
  • Ook mogelijk met transport vanuit New Orleans! (vertrek +/- 1,5 uur voor aanvang) 

 

Vanafprijzen

  Volwassene Kind (4 - 12 jaar) Kind (0 - 3 jaar)
eigen transport € 27 € 18 gratis
met transport vanuit New Orleans € 61 € 33 gratis

Let op, dit zijn vanafprijzen! Vraag de juiste prijs na bij je Joker reisagent. 

Fietstocht tussen de moerassen

Trek erop uit met de fiets en waan je tussen de moerassen van het Fontainebleau State Park, tot aan de kust van het grote Lake Pontchartrain. Volg de St. Tammamy Trace, een wonderlijk fietspad van meer dan 45 km lang.

Dagelijks tussen 08u en 17u

Prijs: € 38

Let op, dit zijn vanafprijzen! Vraag de juiste prijs na bij je Joker reisagent. 

Prijzen van excursies kunnen veranderen doorheen het jaar en zijn steeds onder voorbehoud.

Excursie boeken?

Deze excursie kan je enkel boeken bij een individuele reis van Joker. In onze individuele programma's stellen we optionele excursies voor die wij niet te missen vinden. Vraag aan je Joker-reisexpert om ze aan je offerte toe te voegen. Al geboekt? Ook bijboeken is geen probleem!

Je kan optionele excursies en activiteiten ook naar hartenlust toevoegen aan een op maat gemaakt reisprogramma. Hoe dat in zijn werk gaat lees je hier.

Meer activiteiten vind je bij 'Excursies en activiteiten in het diepe Zuiden'. Op zoek naar een specifieke excursie en niet gevonden wat je zocht? Laat het ons weten, we zoeken het graag voor je uit!

Perfect te combineren met één van de volgende reizen

Empty