Overslaan en naar de inhoud gaan

Nashville heeft zijn bijnaam Music City niet gestolen. Met zijn legendarische Ryman Auditorium, de radioshow Grand Ole Opry, de Country Music Hall of Fame, de opnamestudio’s Music Row en de Honky-Tonk bars op Broadway ademt alles hier muziek.

Country Music Hall of Fame

De Country Music Hall of Fame & Museum is zonder twijfel de thuisbasis van Amerikaanse muziek. Het bewaart meer dan 2,5 miljoen onschatbare artefacten, waaronder talloze opnames en foto's, toneelkostuums, muziekinstrumenten van vele artiesten zoals Johnny Cash, Dolly Parton, Taylor Swift, Luke Bryan en vele anderen. 

Twijfel niet om ook een tour in Studio B erbij te nemen, waar vele artiesten zoals Elvis Presley, Willie Nelson, Chet Atkins en vele anderen ooit hun platen opnamen. Ook vandaag wordt er nog veel country muziek opgenomen.

 

Praktisch 

Country Music Hall of Fame: dagelijks mogelijk om 9u, 11u, 13u of 15u
Country Music Hall of Fame + Studio B Tour: dagelijks mogelijk om 9u

 

Vanafprijs

  Volwassene Kind (6 - 12 jaar) Kind (0 - 5 jaar)
Country Music HoF € 32 € 20 gratis
Country Music HoF + Studio B € 55 € 44 gratis

 

Let op, dit zijn vanafprijzen! Vraag de juiste prijs na bij je Joker reisagent.

 

Grand Ole Opry Backstage Tour

Bezoek 'the Temple of Country Music'. Je gids neemt je mee backstage op de plaats waar bijna alle legendes van de Country Music gestaan hebben. Je komt langs verschillende kleedkamers van iconische artiesten, het podium waar vele artiesten voor jou gestaan hebben, en veel meer. Het programma is steeds afhankelijk van eventuele concerten die er kunnen plaatsvinden.

Dagelijks tussen 09u30 en 16u00 (elk half uur)

 

Vanafprijs

Volwassene Kind (4 - 11 jaar) Kind (0 - 3 jaar)
€ 44 € 38

gratis

 

Let op, dit zijn vanafprijzen! Vraag de juiste prijs na bij je Joker reisagent. 

Ryman Auditorium self-guided Tour

Dit historische gebouw is de thuis van ale grote Country muzikanten van de jaren 1943 tot 1974, en wordt daarom ook wel eens de Mother Church of Country Music genoemd! Het was de eerste Grand Ole Opry van Nashville, vele artiesten zoals Dolly Parton en Bruce Springsteen hebben hier op het podium gestaan. Kuier langs een hele geschiedenis van Country muziek en ontdek de vele foto's, instrumenten, kostuums en veel meer. 

Dagelijks mogelijk tussen 09u en 14u 

 

 

 

Vanafprijs

Volwassene Kind (4 - 11 jaar) Kind (0 - 3 jaar)
€ 31 € 26 gratis

 

Let op, dit zijn vanafprijzen! Vraag de juiste prijs na bij je Joker reisagent. 

Prijzen van excursies kunnen veranderen doorheen het jaar en zijn steeds onder voorbehoud.

Excursie boeken?

Deze excursie kan je enkel boeken bij een individuele reis van Joker. In onze individuele programma's stellen we optionele excursies voor die wij niet te missen vinden. Vraag aan je Joker-reisexpert om ze aan je offerte toe te voegen. Al geboekt? Ook bijboeken is geen probleem!

Je kan optionele excursies en activiteiten ook naar hartenlust toevoegen aan een op maat gemaakt reisprogramma. Hoe dat in zijn werk gaat lees je hier.

Meer activiteiten vind je bij 'Excursies en activiteiten in het diepe Zuiden'. Op zoek naar een specifieke excursie en niet gevonden wat je zocht? Laat het ons weten, we zoeken het graag voor je uit!

Perfect te combineren met één van de volgende reizen

Empty