Overslaan en naar de inhoud gaan

Boottocht langs de Blyde River Canyon

Blyde River Canyon is de derde grootste kloof ter wereld. Door z’n tropische uitstraling geniet je in Blyde River Canyon van een groene natuurpracht. De gids neemt je mee naar de zeldzame Kadishi Tufa-waterval die vol leven zit. Deze waterval bevindt zich op 200 meter hoogte en is de op één na hoogste Tufa-waterval op aarde. De Kadishi-waterval wordt ook wel het huilende gezicht van de natuur genoemd. Een overvloed aan wilde dieren houd je op pad terwijl je meer leert over de boeiende geschiedenis van Blyde River Canyon. In Blyde River Canyon vind je ook een grote diversiteit aan fauna, waaronder talloze vissen en antilope-soorten, apen, nijlpaarden, krokodillen en vele vogelsoorten. Het beste uitzicht in de hele Blyde River Canyon is ongetwijfeld de "Three Rondavels" met de enorme, ronde rotsen.

Leuke activiteit voor gezinnen met kinderen.

Praktisch:

  • Start om 9u00, 11u00 of 15u00
  • Totale duur: 1u30min
  • Deze activiteit is weersafhankelijk

Excursie boeken?

Deze excursies kan je enkel boeken bij een individuele reis van Joker. In onze individuele programma's stellen we optionele excursies voor die wij niet te missen vinden. Vraag aan je Joker-reisexpert om ze aan je offerte toe te voegen. Al geboekt? Ook bijboeken is geen probleem!

Je kan optionele excursies en activiteiten ook naar hartenlust toevoegen aan een op maat gemaakt reisprogramma. Hoe dat in zijn werk gaat lees je hier.

Meer activiteiten vind je bij 'Excursies en activiteiten in Zuid Afrika'. Op zoek naar een specifieke excursie en niet gevonden wat je zocht? Laat het ons weten, we zoeken het graag voor je uit!