Overslaan en naar de inhoud gaan

Banff Gondola

Een adembenemende klim naar het hoogste punt van Sulphur Mountain voor een ontzagwekkend 360-graden panorama van de natuur en de gebergtes in de meest pure vorm. Volg de wandelpaden die je naar de rand van de berg brengt. En waarom niet afsluiten met een heerlijke lunch of diner in één van de twee excellente restaurants op de top? 

Praktisch

  • Duur gondolarit: 8 minuten
  • Aanbevolen duurtijd bezoek Sulphur Mountain: 2-3 uur
  • Dagelijks mogelijk
  • Vertrek om 09:10, 12:10 of 17:10 - voorkeur door te geven bij reservatie

 

Prijs

Volwassene Kind (6-15 jaar)
€ 55 € 35

 

Kinderen jonger dan 6 jaar gratis.

Nightrise at Banff Gondola

's Nachts tijdens de wintermaanden wordt het Sulphur Mountain Summit station getransformeerd door vier digitale kunstinstallaties. Levendige kleuren, muziek en interactieve effecten brengen de sluimerende bergtop tot leven op een verrassende manier. 

Praktisch

  • Duur rit gondola: 8 minuten
  • Aangeraden duurtijd bezoek Sulphur Mountain: 2 uur
  • Dagelijks mogelijk van 5 december tot 10 maart
  • Vertrek tussen 17:00 en 20:30, laatste vlucht naar beneden om 22:00

 

Prijs

Volwassene Kind (15-6 jaar)
€ 55 € 36

 

Kinderen jonger dan 6 jaar gratis.

Prijzen van excursies kunnen veranderen doorheen het jaar en zijn steeds onder voorbehoud.

Excursie boeken?

Deze excursies kan je enkel boeken bij een individuele reis van Joker. In onze individuele programma's stellen we optionele excursies voor die wij niet te missen vinden. Vraag aan je Joker-reisexpert om ze aan je offerte toe te voegen. Al geboekt? Ook bijboeken is geen probleem!

Je kan optionele excursies en activiteiten ook naar hartenlust toevoegen aan een op maat gemaakt reisprogramma. Hoe dat in zijn werk gaat lees je hier.

Meer activiteiten vind je bij 'Excursies en activiteiten in West-Canada' of 'Winterse excursies en activiteiten'. Op zoek naar een specifieke excursie en niet gevonden wat je zocht? Laat het ons weten, we zoeken het graag voor je uit!