Overslaan en naar de inhoud gaan

Landencocktail: avontuurlijke reisbeurs van Joker, Karavaan en Anders Reizen

De volgende Landencocktail vindt plaats op 14 januari 2018 in Lamot Mechelen. Verdere informatie zal enkele maanden voor het evenement bekendgemaakt worden via deze pagina. Hieronder herlees je nog eens de informatie van afgelopen editie. 

Op zondag 14 januari 2018 organiseerden Karavaan, Joker en Anders Reizen voor de 31e keer de Landencocktail: onze eigen reisbeurs waar ervaren reisbegeleiders en medewerkers je maar wat graag alle informatie geven over reizen met Joker en Anders Reizen, zowel in groep als met je eigen reisgezelschap. 

Wat de groepsreizen betreft krijg je antwoord op al je vragen tijdens een face-to-face gesprek met een ervaren reisbegeleider aan één van de infotafels. Of volg een reisvoorstelling waarbij reisbegeleiders hun favoriete reis uit de doeken doen voor een groter publiek. Met alle vragen over individuele reizen of vliegtickets kan je aan de specifieke stands terecht. 

Waar, wanneer en wat kost dat?

De 31ste Landencocktail vond plaats op zondag 29 januari 2017 van 11 tot 18 uur.

Locatie
Congres- en erfgoedcentrum Lamot
Van Beethovenstraat 8-10 (vlakbij de Vismarkt)
2800 Mechelen
Deze routebeschrijving wijst je de weg!

Heb je een abonnement bij Blue-bike? Dan heb je voor €1 twee fietsen om de Landencocktail te bezoeken. Dan ben je er zo! 

Prijzen
Inkom: €4
In onze Joker-reiskantoren en bij Anders Reizen kan je gratis inkomkaarten krijgen, dus spring zeker eens binnen. De toegang is gratis voor houders van een Karavaan-lidkaart of een Wegwijzer-lidkaart.

Face-to-face reisinfo aan de infotafels

Aan de verschillende infotafels geven ervaren reisbegeleiders je aan de hand van kaarten, foto’s en reisverhalen persoonlijk en alleen voor jou uitleg over meer dan 100 bestemmingen van de groepsreizen van Joker en Anders Reizen. Je kan hen face-to-face al je vragen stellen over de groepsreis die je interesseert.

Het overzicht van alle infotafels met land en tijdstippen vind je via onderstaande link. Zo kan je je bezoek alvast plannen!

Reisvoorstellingen

Tijdens de reisvoorstellingen nemen enthousiaste reisbegeleiders je mee naar een bepaalde bestemming. Dankzij inspirerende foto's maak je kennis met een land, de natuur en de plaatselijke bevolking.  Bovendien wordt het je ook duidelijk op welke manier we bij Joker of Anders Reizen de regio verkennen.

Het overzicht van alle reisvoorstellingen en tijdstippen vind je via onderstaande link. Zo ben je zeker op tijd voor je favoriete voorstelling!

Infostands

Aan de infostands van Joker, Karavaan en Anders Reizen kan je terecht voor heel wat informatie over reizen (in groep of individueel) en vliegtickets, maar ook wie geïnteresseerd is om zelf reisbegeleider te worden moet zeker eens langsgaan. Op de Joker-stand en de stand van Anders Reizen kan je een optie nemen op een groepsreis en zo je plaats alvast reserveren (of meteen boeken kan natuurlijk ook).

Nog een tip: voor je de Landencocktail induikt kan je heerlijk brunchen in Grand Café Lamot. Ook perfect voor een hapje en een drankje achteraf!

 

Je kan Joker ook vinden op andere reisbeurzen. Bekijk hier het overzicht.