Overslaan en naar de inhoud gaan

En of we tevreden zijn! Tijdens deze 32e editie van de reisbeurs Landencocktail zakten 2.000 reislustige bezoekers af naar Lamot, Mechelen, op zoek naar hun reisbestemming voor 2018. De vele reisvoorstellingen werden op enthousiasme onthaald, onze meer dan 100 groepsreizen werden tot in detail besproken, en concrete reisplannen werden gesmeed.

Op zondag 2 december vindt de volgende editie van de Landencocktail plaats, onze reisbeurs over duurzame en avontuurlijke reizen in kleine groep. Ook dan bieden we je graag die reis aan waar je nog jarenlang over napraat.

Even terugblikken op deze editie van de Landencocktail? Dat kan via onze facebookpagina.

Wat stond er op het programma?

1. Persoonlijk gesprek met een reisbegeleider

Een dambord van tientallen infotafels met kaarten, foto’s en één ervaren reisbegeleider boordevol reisverhalen per infotafel, die volledig ter beschikking staat van jou: dat was het opzet. Uit de meer dan 100 bestemmingen kon je de groepsreis of -reizen kiezen die jou interesseren, en face to face al je vragen stellen aan een reisbegeleider.

2. Reisvoorstellingen

Reisbegeleiders nemen je tijdens deze voorstellingen mee naar hun favoriete bestemming. Aan de hand van inspirerende foto's maak je kennis met een land, de natuur en de plaatselijke bevolking. En wordt het je duidelijk op welke manier we bij Joker en Anders Reizen op een duurzame manier en in kleine groep een regio verkennen.

Speciale voorstellingen: opleiding reisbegeleider, Inclusiereis, Hoe reizen we in Joker-stijl? en Yassine Atari (De Nomaden) doet zijn verhaal

3. Infostands

  • Joker en Anders reizen: praktische vragen over je reis, optie nemen op een reis of een reis boeken
  • Karavaan: voor iedereen die geïnteresseerd is om de opleiding tot reisbegeleider te volgen, of wil deelnemen aan hun activiteiten voor -31-jarigen