Overslaan en naar de inhoud gaan

Bear watching vanuit een zodiac

Deze excursie brengt je in een zodiac bootje langs de stille inhammen van de Clayoquot fjord in de zoektocht naar zwarte beren. Wanneer deze majestueuze dieren uit de bossen tevoorschijn komen op zoek naar voedsel tijdens laagtij, kan je ze vanuit de stille zodiac ongestoord observeren en fotograferen vanop een veilige afstand. Naast beren worden in deze omgeving ook veel zeearenden en zeehonden waargenomen. Je gids vertelt je graag meer over de vele dieren die hier te vinden zijn.

Praktisch

  • Duur: 2.5 uur
  • Dagelijks mogelijk van 1 april tot 17 oktober
  • Vertrekuur afhankelijk van de getijden
  • Vanaf 3 jaar

Opgelet: Deze excursie is mogelijks niet geschikt voor personen met rug- of nekklachten of zwangere vrouwen. Vraag raad aan je arts.

 

Prijs

Volwassene Kind (3-12 jaar)
€ 123 € 114

Prijzen van excursies kunnen veranderen doorheen het jaar en zijn steeds onder voorbehoud.

Excursie boeken?

Deze excursie kan je enkel boeken bij een individuele reis van Joker. In onze individuele programma's stellen we optionele excursies voor die wij niet te missen vinden. Vraag aan je Joker-reisexpert om ze aan je offerte toe te voegen. Al geboekt? Ook bijboeken is geen probleem!

Je kan optionele excursies en activiteiten ook naar hartenlust toevoegen aan een op maat gemaakt reisprogramma. Hoe dat in zijn werk gaat lees je hier.

Meer activiteiten vind je bij 'Excursies en activiteiten in West-Canada'. Op zoek naar een specifieke excursie en niet gevonden wat je zocht? Laat het ons weten, we zoeken het graag voor je uit!