Overslaan en naar de inhoud gaan

Bear watching in de Clayoquot Sound

Deze excursie brengt je per boot langs de stille inhammen van de Clayoquot fjord in de zoektocht naar zwarte beren. Wanneer deze majestueuze dieren uit de bossen tevoorschijn komen op zoek naar voedsel tijdens laagtij, kan je ze ongestoord observeren en fotograferen vanop een veilige afstand. Naast beren worden in deze omgeving ook veel zeearenden en zeehonden waargenomen. Je First Nations gids vertelt je graag meer over de vele dieren die hier te vinden zijn en het belang van het maritieme ecosysteem voor de lokale gemeenschap. 

Praktisch

  • Duur: 3 uur
  • Dagelijks mogelijk van 1 mei tot en met 30 september
  • Vertrekuur afhankelijk van de getijden
  • Overdekte boot vanaf 2 jaar. Zodiac vanaf 8 jaar.

Opgelet: Deze excursie per zodiac is mogelijks niet geschikt voor personen met rug- of nekklachten of zwangere vrouwen. Vraag raad aan je arts.

 

Prijs

  Volwassene Kind (13-18 jaar) Kind (2/8-12 jaar)
Overdekte boot € 128 € 119 € 105
Zodiac € 128 € 119 € 105

 

Prijzen van excursies kunnen veranderen doorheen het jaar en zijn steeds onder voorbehoud.

Excursie boeken?

Deze excursie kan je enkel boeken bij een individuele reis van Joker. In onze individuele programma's stellen we optionele excursies voor die wij niet te missen vinden. Vraag aan je Joker-reisexpert om ze aan je offerte toe te voegen. Al geboekt? Ook bijboeken is geen probleem!

Je kan optionele excursies en activiteiten ook naar hartenlust toevoegen aan een op maat gemaakt reisprogramma. Hoe dat in zijn werk gaat lees je hier.

Meer activiteiten vind je bij 'Excursies en activiteiten in West-Canada'. Op zoek naar een specifieke excursie en niet gevonden wat je zocht? Laat het ons weten, we zoeken het graag voor je uit!