Overslaan en naar de inhoud gaan

Atlanta is de stad bij uitstek van de Coca-Cola Company. Hier werd op 8 mei 1886 de eerste Coca-Cola uitgeschonken, in een apotheek, Jacobs' Pharmacy. Ontdek de geschiedenis van het drankje en bekijk de evolutie van hun marketing. Probeer je eigen drankrecept te mixen, bekijk het proces van de bottelen, proef van tientallen verschillende cola-smaken van over de hele wereld, en... dan is er nog de kluis van het geheime recept!

Dagelijks open, parking niet inbegrepen. 

 

Prijs

Volwassene: € 25 p.p.
Kind (3 - 12 jaar): € 18 p.p.
Kind (0 - 2 jaar): gratis

Excursie boeken?

Deze excursie kan je enkel boeken bij een individuele reis van Joker. In onze individuele programma's stellen we optionele excursies voor die wij niet te missen vinden. Vraag aan je Joker-reisexpert om ze aan je offerte toe te voegen. Al geboekt? Ook bijboeken is geen probleem!

Je kan optionele excursies en activiteiten ook naar hartenlust toevoegen aan een op maat gemaakt reisprogramma. Hoe dat in zijn werk gaat lees je hier.

Meer activiteiten vind je bij 'Excursies en activiteiten in het diepe Zuiden'. Op zoek naar een specifieke excursie en niet gevonden wat je zocht? Laat het ons weten, we zoeken het graag voor je uit!

Perfect te combineren met één van de volgende reizen

Empty