Overslaan en naar de inhoud gaan

Met het juiste materiaal waad je door het water tot diep in de Narrows, de meest iconische wandeling van Zion NP. Slinger door de majestueuze slotkloof met torenhoge muren die op sommige plaatsen wel heel dicht bij elkaar komen. Je wandelt door het koude water van de Virgin River op een rotsachtige, oneffen en gladde rivierbodem. Met de juiste uitrusting van de Narrows-pakketten wandel je veilig en zonder probleem ver tot in de befaamde canyon. 

 

Praktisch

  • Dagelijks
  • Pakket op te pikken tussen 08h en 10h (of na 16h de dag voordien)
  • Pakket in te leveren voor 20h
  • In koudere maanden is een 'Cold Package' met extra warmte uitrusting aangeraden 

 

Prijs

  • Basis package : € 36 per persoon
  • Extra cold package : € 60 per persoon (enkel mogelijk tussen oktober en mei)

Prijzen van excursies kunnen veranderen doorheen het jaar en zijn steeds onder voorbehoud.

Excursie boeken?

Deze excursies kan je enkel boeken bij een individuele reis van Joker. In onze individuele programma's stellen we optionele excursies voor die wij niet te missen vinden. Vraag aan je Joker-reisexpert om ze aan je offerte toe te voegen. Al geboekt? Ook bijboeken is geen probleem!

Je kan optionele excursies en activiteiten ook naar hartenlust toevoegen aan een op maat gemaakt reisprogramma. Hoe dat in zijn werk gaat lees je hier.

Meer activiteiten vind je bij 'Excursies en activiteiten in West-USA'. Op zoek naar een specifieke excursie en niet gevonden wat je zocht? Laat het ons weten, we zoeken het graag voor je uit!

Empty