Overslaan en naar de inhoud gaan

Whale Watching and Wildlife Safari

De diversiteit van het wildlife én de schitterende natuur in Campbell River zijn ongeëvenaard. In de regio van de Salish Sea vind je orka’s, bultruggen, zeeleeuwen en zoveel meer. Er is een kundige lokale gids aan boord om je alle details te geven over de dieren die je spot. Speur het wateroppervlak af naar walvissen die op zoek zijn naar voedsel, vinnen of staarten boven water komen. Met wat geluk spot je misschien wel een volledig bovenlichaam! Kippenvel verzekerd!

Praktisch

  • Duur: 4 uur
  • Dagelijks mogelijk van 1 mei tot 30 september
  • Vertrek om
    • 09:00 of 13:30 (1 mei - 14 jun)
    • 08:00 of 12:00 of 16:30 (15 jun - 19 aug)
    • 08:00 of 12:30 (20 aug - 30 sep)
  • Met zodiac (vanaf 3 jaar) of overdekte boot

Opgelet: Een excursie per zodiac is mogelijks niet geschikt voor personen met rug- of nekklachten of zwangere vrouwen. Vraag raad aan je arts.

 

Prijs

  Volwassene Kind (tot 12 jaar)
Zodiac € 155 € 137
Overdekte boot € 176 € 155

Prijzen van excursies kunnen veranderen doorheen het jaar en zijn steeds onder voorbehoud.

Excursie boeken?

Deze excursies kan je enkel boeken bij een individuele reis van Joker. In onze individuele programma's stellen we optionele excursies voor die wij niet te missen vinden. Vraag aan je Joker-reisexpert om ze aan je offerte toe te voegen. Al geboekt? Ook bijboeken is geen probleem!

Je kan optionele excursies en activiteiten ook naar hartenlust toevoegen aan een op maat gemaakt reisprogramma. Hoe dat in zijn werk gaat lees je hier.

Meer activiteiten vind je bij 'Excursies en activiteiten in West-Canada'. Op zoek naar een specifieke excursie en niet gevonden wat je zocht? Laat het ons weten, we zoeken het graag voor je uit!