Overslaan en naar de inhoud gaan

1. Whale Watching and Wildlife Safari

De diversiteit van het wildlife én de schitterende natuur in Campbell River zijn ongeëvenaard. In de regio vind je orka’s, bultruggen, zeehonden en zoveel meer. Er is een maritiem bioloog aan boord om je alle details te geven over de dieren die je spot. Geniet van de walvissen die op zoek zijn naar voedsel of hun sociale bovenwateractiviteit, waar ze met vinnen of staart boven water komen. Met wat geluk spot je misschien wel een volledig bovenlichaam! Kippenvel verzekerd!

Praktisch

  • Duur: 3.5 uur
  • Dagelijks mogelijk van 9 mei tot 25 september
  • Vertrek om 13:00 (9 mei - 25 sep) of 08:30 (15 jul - 31 aug)
  • Met overdekte boot

 

Prijs

Volwassene Kind (tot 11 jaar)
€115 €102

2. Whalewatching Cruise

Hou je klaar voor een spannend ritje door de adembenemende schoonheid van de Discovery Passage. Dit doe je met een zodiac bootje en je gaat naar waar de walvissen je brengen. Spot orka’s die eten zoeken, spelen of gewoon wat rondzwemmen en dit allemaal in hun natuurlijke habitat. Deze lange excursie houdt een whalewatching tocht van 4 uur, waarbij je daarbovenop ook nog even pauze neemt voor een hartige snack, waarbij je alles even kan laten bezinken!

Praktisch

  • Duur: 5.5 uur
  • Dagelijks mogelijk van 1 juli tot en met 15 september
  • Vertrek om 08:00
  • Vanaf 8 jaar
  • Met een zodiac

Opgelet! Voor deze excursie geldt een minimumlengte van 1m22 (4 ft)

 

Prijs

Volwassene Kind (8-12 jaar)
€163 €123

Prijzen van excursies kunnen veranderen doorheen het jaar en zijn steeds onder voorbehoud.

Excursie boeken?

Deze excursies kan je enkel boeken bij een individuele reis van Joker. In onze individuele programma's stellen we optionele excursies voor die wij niet te missen vinden. Vraag aan je Joker-reisexpert om ze aan je offerte toe te voegen. Al geboekt? Ook bijboeken is geen probleem!

Je kan optionele excursies en activiteiten ook naar hartenlust toevoegen aan een op maat gemaakt reisprogramma. Hoe dat in zijn werk gaat lees je hier.

Meer activiteiten vind je bij 'Excursies en activiteiten in West-Canada'. Op zoek naar een specifieke excursie en niet gevonden wat je zocht? Laat het ons weten, we zoeken het graag voor je uit!