Overslaan en naar de inhoud gaan

Onze grote Vroegboekactie is afgelopen, maar gelukkig pakken we heel het jaar door uit met verschillende promoties en kortingen op reizen

De voordeligste vliegtickets en andere straffe kortingen van 02/01 t.e.m. 06/02/17

De voordeligste vliegtickets boek je nú!

Tijdens de Vroegboekactie boek je bij Joker de voordeligste vliegtickets naar meer dan 500 bestemmingen wereldwijd, en dat een hele maand lang. Door stevig te onderhandelen met verschillende luchtvaartmaatschappijen, kunnen we je de beste vliegpromoties aanbieden. Heb je dus reisplannen voor de lente, zomer of herfst 2017, dan is dit het moment om ze concreet te maken en op die manier zo goedkoop mogelijk te reizen! 

Knappe kortingen op je reis

Maar dat is nog niet alles, want ook op je reis zelf geniet je tijdens onze Vroegboekactie van mooie kortingen. We zetten ze hieronder allemaal op een rijtje.

Bespaar extra veel op je reis als je meer boekt

Tijdens de Vroegboekactie boek je je vliegticket aan promotarief en je reis met extra korting tot 10%.

Soms wordt het zelfs nóg beter! Boek je een vliegticket en een reis, huurwagen of enkele hotelnachten op hetzelfde moment in een Joker-reiskantoor, dan kan je in vele gevallen profiteren van speciale touroperator-vliegtarieven. Zo betaal je nog minder voor je ticket!

En onze betrouwbare service in voor- en tegenspoed? Die krijg je er gratis bovenop!

Lees verder onder de foto

Kortingen op reizen tijdens de vroegboekactie, verlengd tot 6 februari!

1. 5% korting op je huurwagen

Geldig bij boeking van een Sunny Cars huurwagen tijdens de vroegboekactie, met mogelijke huurperiode t.e.m 31/10/17. Boek hier je huurwagen online of contacteer een Joker-reiskantoor. 

 

2. 5% korting op je hotel(s)

Bij boeking van een hotel uit een ruime selectie logies geniet je van 5% korting. Meer informatie in je Joker-reiskantoor.  

 

3. Kortingen op reizen in internationale groep van onze partners

 

4. Gratis rugzak bij een selectie individuele rondreizen

Bij boeking van een selectie individuele rondreizen van Joker krijg je een kwaliteitsvolle Wizard rugzak van Vaude cadeau. Enkel bij boeking van minimum €1500/dossier excl. vluchten en verzekeringen. Je herkent de reizen waarop deze actie geldig is aan de gele labels met 'promo' op onze website. Verdere voorwaarden beschikbaar in je Joker-reiskantoor. 

 

5. Vroegboekcadeau bij Joker groepsreizen

Boek je een Joker groepsreis voor 6/02, dan krijg je een gratis Tecolog rugzak van Vaude met daarin een WakaWaka Power+ Solar Charger cadeau. Lees de voorwaarden

 

6. Lanceringsaanbod Joker Comfort Editions

Boek je voor 06/02 een reis uit het aanbod Joker Comfort Editions, dan krijg je bovenop het vroegboekcadeau ook nog een kennismakingskorting tot €100! Lees de voorwaarden. 

Extraatje: krijg 7% korting bij A.S. Adventure

Op vertoon van je Joker-factuur krijg je eenmalig 7% korting op je aankopen bij A.S. Adventure uit de categorieën trekking, camping, travel- en fietskleding en fietsaccessoires. Zo ben je meteen goed uitgerust voor je trip! De korting is niet geldig op GoPro, GPS, boeken, fietsen en mode en kan niet gecombineerd worden met andere promoties.