Overslaan en naar de inhoud gaan

Snelle beslissers leggen we graag in de watten! Wie zijn/haar Joker-groepsreis vroeg boekt, krijgt van ons een fantastisch Vroegboekcadeau ter waarde van maar liefst €110

Het vroegboekcadeau voor groepsreizen 

Indien je een reis op tijd boekt, krijg je een kwaliteitsvolle dagrugzak* van het buitensportmerk Vaude. 

Deze rugzak draagt het Green Shape Label dat staat voor functionele, milieuvriendelijke producten van duurzame materialen. Ideaal om mee te nemen op je reis!

* De kleur van deze rugzak kan anders zijn dan de rugzak op de foto's. 

Hoe kan je dit cadeau ontvangen?

  • Je krijgt het vroegboekvoordeel als je een reis boekt uit het aanbod Joker Go-26, Joker Avontuur of Joker Comfort Editions.
  • Bij elke vertrekdatum staat online aangegeven op welke datum je ten laatste de reis moet boeken om het vroegboekcadeau te ontvangen. Op die datum moet je boeking bevestigd zijn en moet het voorschot betaald zijn. Opties komen niet in aanmerking.
  • De reis moet effectief doorgaan. Bij annulatie (bv. omdat er niet genoeg deelnemers zijn, omwille van natuurrampen, etc) vervalt ook het vroegboekcadeau.

Je vroegboekcadeau wordt per post opgestuurd naar het adres dat je opgaf bij boeking. Je ontvangt je cadeau zeker voordat je op reis vertrekt.

Op zoek naar jouw perfecte Joker-groepsreis?

Onze Avontuur-reizen zijn er voor iedereen die liever all-the-way gaat dan all-in: avontuurlijke en duurzame reizen in kleine groep die geregeld off the beaten track gaan. Voor jongeren tussen 18 en 26 jaar die liefst met leeftijdsgenoten op avontuur gaan is er Go-26. Onze Comfort Editions zijn op maat van reizigers die graag avontuur combineren met net dat beetje meer comfort op reis: een zacht bed, comfortabeler vervoer en een iets rustiger reistempo.