Overslaan en naar de inhoud gaan

Snelle beslissers leggen we graag in de watten! Wie zijn/haar Joker-groepsreis vroeg boekt, krijgt van ons een fantastisch Vroegboekcadeau ter waarde van maar liefst €110

  Het vroegboekcadeau voor reizen met vertrek in 2020 

  Indien je een reis boekt met afreisdatum in 2020, krijg je een kwaliteitsvolle dagrugzak* van het buitensportmerk Vaude. 

  Deze rugzak draagt het Green Shape Label dat staat voor functionele, milieuvriendelijke producten van duurzame materialen. Ideaal om mee te nemen op je reis!

  * De kleur van deze rugzak kan anders zijn dan de rugzak op de foto's. 

   

  Het vroegboekcadeau voor reizen met vertrek in 2019 

  Indien je een reis boekte met afreisdatum in 2019, kreeg je een hele doos vol supernuttige travel essentials van Trekmates!

  In je box vind je:

  • Een lakenzak in katoen
  • Packing cube maat medium
  • Packing cube maat large
  • Een waterdicht zakje voor je smartphone en kleine waardevolle voorwerpen
  • Een drybag met een inhoud van 8 liter, om je spullen droog te bewaren
  • Een sneldrogende, klein opvouwbare reishanddoek en poncho in één

  Hoe kan je dit cadeau ontvangen?

  • Je krijg het vroegboekvoordeel als je een reis boekt uit het aanbod Joker Go-26, Joker Avontuur of Joker Comfort Editions.
  • Bij elke vertrekdatum staat online aangegeven op welke datum je ten laatste de reis moet boeken om het vroegboekcadeau te ontvangen. Op die datum moet je boeking bevestigd zijn en moet het voorschot betaald zijn. Opties komen niet in aanmerking.

  Je vroegboekcadeau wordt per post opgestuurd naar het adres dat je opgaf bij boeking. Je ontvangt je cadeau zeker voordat je op reis vertrekt.

  Op zoek naar jouw perfecte Joker-groepsreis?

  Onze Avontuur-reizen zijn er voor iedereen die liever all-the-way gaat dan all-in: avontuurlijke en duurzame reizen in kleine groep die geregeld off the beaten track gaan. Voor jongeren tussen 18 en 26 jaar die liefst met leeftijdsgenoten op avontuur gaan is er Go-26. Onze Comfort Editions zijn op maat van reizigers die graag avontuur combineren met net dat beetje meer comfort op reis: een zacht bed, comfortabeler vervoer en een iets rustiger reistempo.