Overslaan en naar de inhoud gaan

Boottocht naar Spirit Island op Maligne Lake

Je trekt er anderhalf uur op uit tijdens een cruise op één van de meest pittoreske meren van de Rockies. De boot is met glas overdekt, verwarmd en tijdens de rit wordt er uitleg gegeven door een ervaren lid van de crew. Halverwege is er een fotostop op het pittoreske Spirit Island, waar je afstapt en een korte wandeling maakt naar het uitzichtpunt. Deze schitterende mogelijkheid tot een foto is absoluut niet te missen!

 

Praktisch

  • Duur: 1.5 uur
  • Dagelijks mogelijk van 1 juni* tot 14 oktober
  • Vertrek om 09:15 of 15:45 - voorkeur door te geven bij reservatie

*Het seizoen kan afhankelijk van het weer later van start gaan.

 

Prijs

Volwassene Kind (6-15 jaar)
€ 66 € 45

Kinderen jonger dan 6 jaar gratis.

Prijzen van excursies kunnen veranderen doorheen het jaar en zijn steeds onder voorbehoud.

Excursie boeken?

Deze excursie kan je enkel boeken bij een individuele reis van Joker. In onze individuele programma's stellen we optionele excursies voor die wij niet te missen vinden. Vraag aan je Joker-reisexpert om ze aan je offerte toe te voegen. Al geboekt? Ook bijboeken is geen probleem!

Je kan optionele excursies en activiteiten ook naar hartenlust toevoegen aan een op maat gemaakt reisprogramma. Hoe dat in zijn werk gaat lees je hier.

Meer activiteiten vind je bij 'Excursies en activiteiten in West-Canada'. Op zoek naar een specifieke excursie en niet gevonden wat je zocht? Laat het ons weten, we zoeken het graag voor je uit!