Overslaan en naar de inhoud gaan

Ga voor het ultieme Dolce Far Niente en kies voor een strandverblijf met dat tikkeltje meer.

De strandverblijven die we standaard in onze Sri Lanka rondreizen hebben voorzien zijn een prima keuze. Maar het kan ook anders: even helemaal tot rust komen in een kleinschalig boutique hotelletje, je helemaal laten verwennen in een luxehotel of relaxen met zicht op zee in een comfortabele beach-cabana. Vroeg boeken (lees: minstens een half jaar op voorhand) is de boodschap want dit zijn de populairste strandverblijven aan de oostkust van Sri Lanka en door hun populariteit zijn deze hotels snel volzet in het hoogseizoen (juli-augustus)

Het toerisme aan de oostkust van Sri Lanka is pas na de burgeroorlog tot ontwikkeling gekomen waardoor het aantal accommodaties redelijk beperkt is en je hier in relatieve rust kunt genieten van enkele dagen strand. Belangrijk om te weten: een levendig uitgaansleven of een overvloed aan restaurantjes, cafés of winkeltjes ga je hier niet vinden.

 

Hieronder vind je onze favoriete strandverblijven aan de oostkust, elke plek heeft z'n eigen kenmerken:

Deze leuke upgrades voor je strandverblijf kan je enkel boeken bij een individuele Sri Lanka rondreis van Joker. In onze individuele programma's stellen we regelmatig extra activiteiten of upgrades voor die wij, afhankelijk van je reiswensen, niet te missen vinden. Vraag aan je Joker-reisexpert om ze aan je offerte toe te voegen en je reis zo helemaal te personaliseren!

Je kan deze extra activiteiten ook naar hartenlust toevoegen aan een voor jou op maat gemaakt reisprogramma. Hoe dat in zijn werk gaat lees je hier.