Overslaan en naar de inhoud gaan

Ga voor het ultieme Dolce Far Niente en kies voor een strandverblijf met dat tikkeltje meer.

De strandverblijven die we standaard in onze Sri Lanka-rondreizen hebben voorzien, zijn een prima keuze. Maar het kan ook anders: even helemaal tot rust komen in een kleinschalig boutique hotelletje, je helemaal laten verwennen in een luxehotel of relaxen met zicht op zee in een comfortabele beach cabana.

Vroeg boeken (lees: minstens een half jaar op voorhand) is de boodschap want dit zijn de populairste strandverblijven aan de oostkust van Sri Lanka en door hun populariteit zijn deze hotels snel volzet in het hoogseizoen (juli-augustus).

Het toerisme aan de oostkust van Sri Lanka is pas na de burgeroorlog tot ontwikkeling gekomen waardoor het aantal accommodaties redelijk beperkt is en je hier in relatieve rust kunt genieten van enkele dagen strand. Belangrijk om te weten: een levendig uitgaansleven of een overvloed aan restaurantjes, cafés of winkeltjes ga je hier niet vinden.

Onze favoriete strandverblijven aan de oostkust

Overtuigd?

Deze leuke upgrades voor je strandverblijf kan je enkel boeken bij een individuele rondreis naar Sri Lanka van Joker. In onze individuele programma's stellen we optionele excursies en activiteiten voor die wij niet te missen vinden. Vraag aan je Joker-reisexpert om ze aan je offerte toe te voegen en zo je reis helemaal te personaliseren!

Je kan deze extra excursies en activiteiten ook naar hartenlust toevoegen aan een op maat gemaakt reisprogramma. Een reis op maat? Zo gaat dat in zijn werk >>

Perfect te integreren in de onderstaande reis:

Empty