Overslaan en naar de inhoud gaan

Ontwijk de big crowds en laat je betoveren door Secret Antelope Canyon! Deze slot canyon is het derde deel van de andere twee bekende slot canyons, Lower en Upper Antelope Canyon. Secret Antelope Canyon is nog een onbekendere slot canyon. Je bezoekt de smalle canyon in alle rust en hebt tot een uur tijd om door de 300 meter lange kloof te wandelen en je beste foto's te maken.

Alsof deze ervaring nog niet uniek genoeg is, wordt je nadien nog off-road meegenomen tot dicht bij de rand van het wereldbekende Horseshoe Bend!

 

Details

  • Vertrek om 08u, 09u, 11u en 13u (kan afwijken afhankelijk van het seizoen)
  • Duur: 3 tot 3,5 uur
  • Mogelijk vanaf 6 jaar
  • Vertrek vanuit Page

 

Prijs: € 188 per persoon

Prijzen van excursies kunnen veranderen doorheen het jaar en zijn steeds onder voorbehoud.

Excursie boeken?

Deze excursies kan je enkel boeken bij een individuele reis van Joker. In onze individuele programma's stellen we optionele excursies voor die wij niet te missen vinden. Vraag aan je Joker-reisexpert om ze aan je offerte toe te voegen. Al geboekt? Ook bijboeken is geen probleem!

Je kan optionele excursies en activiteiten ook naar hartenlust toevoegen aan een op maat gemaakt reisprogramma. Hoe dat in zijn werk gaat lees je hier.

Meer activiteiten vind je bij 'Excursies en activiteiten in West-USA'. Op zoek naar een specifieke excursie en niet gevonden wat je zocht? Laat het ons weten, we zoeken het graag voor je uit!

Perfect te combineren met een van onderstaande reizen

Empty