Overslaan en naar de inhoud gaan

Kon je ook niet genoeg krijgen van al die prachtige foto’s in het eerste deel van de Joker fotowedstrijd? Ook tijdens de tweede helft van 2019 werden er massaal foto’s ingezonden. Opnieuw werden er 7 deelnemers tot winnaar uitgeroepen door de fotojury én kozen jullie een winnaar van de publieksprijs. Bewonder mee met ons deze prachtige reisfoto’s!

7. Astrid Demeulenaere – Tanzania

Astrid trok naar Tanzania en nam deze prachtige foto van twee zebra’s tijdens een safari in de Ngorongoro Krater. Ze wint een etentje in een ViaVia Joker Reiscafé.

6. Claire Beckers – Bolivia

In de surrealistische landschappen van de Altiplano, de hoogvlakte van Bolivia, spotte Claire een kudde lama’s in hun natuurlijke habitat. Dankzij deze foto wint zij een etentje in een ViaVia Joker Reiscafé.

5. Fien Smets – Tanzania

Ook de lokale bevolking kan genieten van het tropische klimaat en de parelwitte stranden van Tanzania. Tijdens haar rondreis nam Fien deze foto op Matemwe Beach, wat haar een waardebon van A.S. Adventure oplevert.

4. Katrien Danhieux – Thailand

Katrien wist tijdens haar rondreis in Thailand het Loy Krathong festival in Bangkok vast te leggen. Op de foto zie je de 'koning van de apen' en het vuurwerk dat eigen is aan dit prachtige lichtfestival. Katrien wint hiermee een waardebon van AS Adventure.  

3. Frank Stappaerts – Kirgizie

Frank reisde met onze internationale partner Sawadee naar Kirgizië. In Kochkor stootte hij op een beruchte Arendjager en zijn arend, waarvan hij een foto net op het perfecte moment kon nemen. Met deze magnifieke foto wint Frank een vlucht in de Joker luchtballon voor twee personen.

2. Sander Van den Broecke – India

Sander ging op groepsreis naar India. Een bezoek aan de Taj Mahal werd het decor van deze schitterende foto. Zijn geslaagde grand jeté levert hem een waardebon op t.w.v. €250 voor een foto-objectief van Tamron.

1. Bernard Chambart – Myanmar

Jonge monniken in het ochtendlicht van Myanmar. De prachtige lichtinval geeft een enorme voldoening en met deze foto wint Bernard een Joker-reiswaardebon t.w.v. €750.

 

Publieksprijs - Lies Van Itterbeeck - Canada

Lies ging met een campervan op roadtrip in West-Canada. Deze leuke foto werd genomen op de Icefields Parkway. 

Met dank aan onze sponsors

Misschien is dit ook interessant voor jou?