Overslaan en naar de inhoud gaan

Eén van onze reislustige mama's bij Joker testte met haar gezin de kinderservice van luchtvaartmaatschappij Emirates tijdens een vlucht naar Sri Lanka via Dubai. Het personeel van Emirates zorgde ervoor dat zelfs vliegen met kleine kinderen een leuke herinnering aan de reis werd. Want: ook na bijna 11 uur vliegen waren de proefkonijnen van 3 en 5 nog steeds 2 blije kleuters! We geven Emirates dan ook graag een 10 op 10 voor kinderservice! Een tevreden ouder vertelt: 

  • We mochten eerder aan boord dan de rest van onze ‘zone’ zodat we ons al goed konden installeren.
  • Onze kinderen kregen spelletjesboekjes, kleine speelgoedjes, een hippe draagtas, een knuffel, een fleecedekentje…
  • De polaroidfoto die de steward van ons nam blijft een mooi aandenken aan onze reis.
  • De kindermaaltijden die we aangevraagd hadden, kwamen eerder dan de onze. Zo hadden we tijd om de kinderen te helpen vooraleer we zelf bediend werden.
  • De selectie aan kinderfilms en TV-series is voldoende voor úren kijkplezier. Dankzij kleinere kids-headphones en hun eigen schermpjes was er geen tijd voor gejengel, ondanks de lange vlucht!
  • Ook de sfeer zat goed bij de stewards en stewardessen: ze zijn erg kindvriendelijk en behulpzaam voor (ouders op reis met) jonge reizigers!

Kinderkorting bij Emirates

Naast een fantastische service voor jonge reizigers en hun ouders, pakt Emirates ook uit met kortingen voor de kleinsten. Baby's van 0 en 1 jaar (nog geen 2 op het moment van de terugvlucht) krijgen maar liefst 90% korting en kinderen tussen 2 en 11 jaar betalen 25% minder dan een volwassene. De kortingen zijn geldig op het tarief van de vlucht, de taksen moeten wel volledig betaald worden. Je Joker-reisexpert zoekt graag het precieze baby- en kindertarief voor jouw vlucht uit! Ze zorgen er dan ook meteen voor dat de baby- of kindermaaltijden gereserveerd worden, eventueel een babybedje, geven je info over hoe de buggy en je Maxi Cosi meekan...

Empty

Misschien is dit ook interessant voor jou?