Overslaan en naar de inhoud gaan

Laat je verbluffen door de studiotour en spectaculaire rides van Universal Studios Hollywood, ga op verkenning in de studio's van Warner Bros of laat het kind in je los in de Disneyland parken!

Warner Bros

Breng een bezoek aan de werkende studio’s van Warner bros. Werp een blik achter de schermen en neem plaats op de zetel van Central Perk in de originele set van Friends. Bezoek de archieven met memorabilia van Harry Potter en een garage vol Batmobiles.

 

Praktisch

  • Duur: 3 u (2u met gids en 1u self-guided)
  • Dagelijks mogelijk van 09u tot 15u (uitgezonderd opnamedagen)
  • Vanaf 5 jaar. 
  • Vertrektijd afhankelijk van beschikbaarheid. Voorkeur door te geven bij aanvraag.

 

Prijs*

Volwassene Kind (tot 10 jaar)
€ 76 € 65

 

*Alle prijzen voor Warner Bros zijn richtprijzen per persoon. De exacte prijs is afhankelijk van de gekozen dag/seizoen. Vraag bij je Joker reiskantoor na wat de prijs is voor jouw gekozen datum.

Universal Studios Hollywood

Welkom in de entertainmenthoofdstad van Los Angeles! Vandaag is je dag gevuld met spannende attracties, plezier en filmsets. En dat allemaal op 1 locatie: Universal Studios Hollywood. Je vindt er leuke attracties, shows en 3D-ritjes, en een echt werkende filmstudio waar ook vandaag nog tal van films en series worden opgenomen. De studiotour met tram is dan ook een ware aanrader.

Universal is een unieke ervaring voor de hele familie. Je kan er het innerlijke kind in je loslaten in de Wizarding World of Harry Potter, je terugtrekken tussen de dino’s van Jurassic Park, meegaan in de 3D-wereld van de Minions of je angsten overwinnen in de attractie van The Walking Dead.

 

Prijs*

  Volwassene Kind (3-9 jaar) Kind (0-2 jaar)
1 Day Pass € 168 € 161 Gratis
1 Day + 2nd Day FREE € 168 € 161 Gratis
1 Day Express Pass** € 333 € 333 Gratis

 

**Express Pass: Toegang tot het park voor 1 dag, vooraf gereserveerde stoelen in elke show en voorrang aan de inkom. Met deze Express Pass krijg je eenmalig voorrang voor elke show, rit en attractie.

*Alle prijzen voor Universal Studios Hollywood zijn richtprijzen per persoon. De exacte prijs is afhankelijk van de gekozen dag/seizoen. Vraag bij je Joker reiskantoor na wat de prijs is voor jouw gekozen datum.

Disneyland Anaheim Park Hopper

Al je kinderdromen komen uit tijdens je vakantie met een bezoek aan het magische Disneyland. Het Hopper Ticket geeft je de kans om beide Disney parken op één dag te bezoeken. Het ticket geeft toegang tot zowel Disney Park, als Disney’s California Adventure met de vrijheid om op één dag tussen beide parken te wisselen. Enkel in Disneyland kan je de ruimte in, junglerivieren bevaren en geesten en piraten ontmoeten. Verken meer dan 30 spannende attracties in 4 plezierige landen die magie vieren.

 

Prijs*

  Volwassene Kind (3 - 9 jaar) Kind (0 - 2 jaar)
2 Day 1 Park per day € 286 € 269 gratis
3 Day 1 Park per day € 357 € 336 gratis
2 Day Park Hopper Ticket € 349 € 333 gratis
3 Day Park Hopper Ticket € 417 € 396 gratis

 

*Met een hopper ticket kan je verschillende parken per dag combineren
*Alle prijzen zijn richtprijzen per persoon. Vraag bij je Joker reiskantoor na wat de prijs is voor jouw gekozen datum.

Prijzen van excursies kunnen veranderen doorheen het jaar en zijn steeds onder voorbehoud.

Excursie boeken?

Deze excursies kan je enkel boeken bij een individuele reis van Joker. In onze individuele programma's stellen we optionele excursies voor die wij niet te missen vinden. Vraag aan je Joker-reisexpert om ze aan je offerte toe te voegen. Al geboekt? Ook bijboeken is geen probleem!

Je kan optionele excursies en activiteiten ook naar hartenlust toevoegen aan een op maat gemaakt reisprogramma. Hoe dat in zijn werk gaat lees je hier.

Meer activiteiten vind je bij 'Excursies en activiteiten in West-USA'. Op zoek naar een specifieke excursie en niet gevonden wat je zocht? Laat het ons weten, we zoeken het graag voor je uit!

Perfect te combineren met een van onderstaande reizen

Empty