Overslaan en naar de inhoud gaan

Wentel je tussen de wondermooie Red Rocks van Sedona! Laat de spanning opborrelen op steile rode kliffen, ga op zoek naar de vortex van Sedona, ontdek een eeuwenoude klifwoning en geniet van fenomenale uitzichten. De knalroze jeeps herken je misschien wel van de derde aflevering van de Mol in 2023! 

 

Broken Arrow Tour

De populairste jeeptour in Sedona! Dit avontuur brengt je op en over de rode rotsen terwijl de magnifieke ravijnmuren je omringen. Sta versteld van de natuurlijke pracht en laat de spanning opborrelen wanneer je gids je vakkundig navigeert over "The Road of No Return". 
Kies deze tour voor 'the thrills' en 'the views'.

Scenic Rim Tour

Geniet van een adembenemend uitzicht op Sedona en de omliggende vallei terwijl de jeep omhoog klimt langs de rand van het Colorado-plateau. Pak je camera en leg de geweldige uitzichten vast, deze tour wordt beschouwd als de droom van een fotograaf. 
Kies deze tour voor 'the best views'. 

Broken Arrow & Scenic Rim Combo

Combineer het beste van de Broken Arrow Tour en de Scenic Rim Tour op deze ultieme Red Rock Experience! 
Kies deze tour voor 'the thrills' en 'the best views'.

Ancient Ruins Tour

Rij door spectaculaire red canyons met torenhoge rode rotsformaties en ontdek de ruïnes van een 700 jaar oude Sinaguaanse klifwoning. Het verleden komt tot leven wanneer je gids de gebruiken, mythen en legendes van inheemse voorouders onthult. 
Kies deze tour voor 'the views' and 'the history'. 

Vortex Experience Tour

Verrijk je inzicht in de wetenschappelijke, culturele en metafysische overtuigingen van vortex-krachtplekken. Deze tour neemt je mee naar bijzondere plekken van schoonheid en rust en laat je de magie van Sedona zien in een magische mooie red rock setting. 
Kies deze tour voor 'the vortex' en 'the views'.

 

Prijzen 

  Duur Volwassene Kind (2 - 12 jaar)
Broken Arrow Tour 2 uur € 200 € 187
Scenic Rim Tour 2,5 uur € 117 € 105
Broken Arrow & Scenic Rim Combo 3 uur op aanvraag op aanvraag
Ancient Ruins Tour 3 uur € 136 € 123
Vortex Experience Tour 2,5 uur € 147 € 136

 

Dagelijkse vertrek op elk uur van de dag, vanaf 7u 's morgens. Gewenste vertrekuur door te geven bij boeking. 

 

Prijzen van excursies kunnen veranderen doorheen het jaar en zijn steeds onder voorbehoud.

Excursie boeken?

Deze excursies kan je enkel boeken bij een individuele reis van Joker. In onze individuele programma's stellen we optionele excursies voor die wij niet te missen vinden. Vraag aan je Joker-reisexpert om ze aan je offerte toe te voegen. Al geboekt? Ook bijboeken is geen probleem!

Je kan optionele excursies en activiteiten ook naar hartenlust toevoegen aan een op maat gemaakt reisprogramma. Hoe dat in zijn werk gaat lees je hier.

Meer activiteiten vind je bij 'Excursies en activiteiten in West-USA'. Op zoek naar een specifieke excursie en niet gevonden wat je zocht? Laat het ons weten, we zoeken het graag voor je uit!

Perfect te combineren met een van onderstaande reizen

Empty