Overslaan en naar de inhoud gaan

Ontdek de geschiedenis van Pearl Harbor en herbeleef de ochtend van 7 december 1941, het moment dat Amerika zich in de Tweede Wereldoorlog stortte. Vaar vervolgens Pearl Harbor over en ga aan boord van het Arizona Memorial. Ook rij je door het Punchbowl National Cemetery of the Pacific. De tour eindigt door de historische wijk van Honolulu en bezichtig onder andere Iolani Palace, Kawaiaha'o Church and the King Kamehameha Statue.

 

Praktisch

  • Duur: +/- 5u30
  • Dagelijks mogelijk (m.u.v. zaterdagen en feestdagen)
  • Vertrek vanaf 09u00

 

Prijs

Volwassene Kind (0-11 jaar)
€ 52 € 31

Prijzen van excursies kunnen veranderen doorheen het jaar en zijn steeds onder voorbehoud.

Excursie boeken?

Deze excursie kan je enkel boeken bij een individuele reis van Joker. In onze individuele programma's stellen we optionele excursies voor die wij niet te missen vinden. Vraag aan je Joker-reisexpert om ze aan je offerte toe te voegen. Al geboekt? Ook bijboeken is geen probleem!

Je kan optionele excursies en activiteiten ook naar hartenlust toevoegen aan een op maat gemaakt reisprogramma. Hoe dat in zijn werk gaat lees je hier.

Meer activiteiten vind je bij 'Excursies en activiteiten in Hawaii'. Op zoek naar een specifieke excursie en niet gevonden wat je zocht? Laat het ons weten, we zoeken het graag voor je uit!