Overslaan en naar de inhoud gaan

Bij Joker hebben we twee reizen naar Hawaii die je met je eigen gezelschap kan doen: Aloha from Hawaii (14 dagen) en Exploring Hawaii (21 dagen). Deze reizen zijn zorgvuldig door onze experts samengesteld en je kan ze bovendien optioneel aanpassen of aanvullen met excursies.

Ga op zoek naar walvissen tijdens een boottocht of snorkel op één van deze prachtige eilanden. Ontdek de actieve vulkanen in het Volcanoes National Park of rij de Mauna Kea op met de wagen. Dit en nog veel meer kan je samen bij je individuele reis bijboeken. Je doet dit best ruime tijd op voorhand. Dan heb je gegarandeerd nog plaats! 

Niet te missen op Oahu

Niet te missen op Big Island

Niet te missen op Maui

Niet te missen op Kauai

Excursie boeken?

Deze excursies kan je enkel boeken bij een individuele reis van Joker. In onze individuele programma's stellen we optionele excursies voor die wij niet te missen vinden. Vraag aan je Joker-reisexpert om ze aan je offerte toe te voegen. Al geboekt? Ook bijboeken is geen probleem!

Je kan optionele excursies en activiteiten ook naar hartenlust toevoegen aan een op maat gemaakt reisprogramma. Hoe dat in zijn werk gaat lees je hier.

Op zoek naar een specifieke excursie en niet gevonden wat je zocht? Laat het ons weten, we zoeken het graag voor je uit!

Empty