Overslaan en naar de inhoud gaan

Mountainbiketochten in de regio rond Moab

Met tal van uitdagende parcours is de regio rond Moab een droom voor mountainbikers. Zet je action cam aan en leef je uit!

Praktisch

Je kan kiezen uit volgende 3 mountainbiketours:

Courthouse Loop

Perfect voor mountainbikers die een introductie willen tot het off-road-mountainbiken en de juiste rijtechnieken. Je rijdt rond een rotswand die uitkijkt over de hoek 'Windows Section' van Arches National Park en kan de beroemde Balanced Rock van een afstand spotten. Het terrein is van gemiddelde moeilijkheid. Onderweg zijn er enkele delen met slickrock.

Deze mountainbiketocht vertrekt dagelijks om 6u45 en duurt 6 uur.

Klondike Bluffs

De ideale introductie tot het beroemde slickrock-terrein van Moab! Je begint de rit met een klim naar de rand van Arches National Park. Onderweg fiets je langs sporen van dinosauriërs. Eenmaal de top bereikt, trek je even het park in. En dat betekent: zicht op het warmrode landschap, de adembenemende stenen bogen onder je en in de verte Devil's Garden. Deze mountainbikerit heeft een gemiddelde moeilijkheidsgraad.

De tocht vertrekt dagelijks om 6u45 en duurt 6 uur.

Deadhorse Point

De Deadhorse Point Singletrack Loop is een 15 km lange route van gemiddelde moeilijkheid. Ze biedt spectaculaire uitzichten over het Canyonlands National Park en de Colorado River terwijl je de natuur trotseert op de mountainbike. De fee voor de toegang tot het Dead Horse Point State Park is inbegrepen.

De excursie vertrekt dagelijks om 06u45 en duurt 4.5 uur. Kinderen kunnen deelnemen vanaf 12 jaar.

 

Prijs

€122 per persoon

Ontdek onze andere excursies in de buurt van Moab

Meer USA?

Krijg je maar niet genoeg van de USA? Bekijk dan zeker ook onze individuele programma's. Meer excursies en activiteiten vind je op de overzichtspagina 'Excursies en activiteiten in West-USA'.