Overslaan en naar de inhoud gaan

Met tal van uitdagende parcours is de regio rond Moab een droom voor mountainbikers. Zet je action cam aan en leef je uit! 

Je kan kiezen uit volgende twee tours:

  1. Courthouse Loop

  2. Deadhorse Point

1. Courthouse Loop

Perfect voor mountainbikers die een introductie willen tot het off-road-mountainbiken en de juiste rijtechnieken. Je rijdt rond een rotswand die uitkijkt over de hoek 'Windows Section' van Arches National Park en kan de beroemde Balanced Rock van een afstand spotten. Het terrein is van gemiddelde moeilijkheid. Onderweg zijn er enkele delen met slickrock.

  • Duur: 6 uur
  • Vanaf 5 jaar
  • Ideaal voor beginners

2. Deadhorse Point

De Deadhorse Point Singletrack Loop is een 15 km lange route van gemiddelde moeilijkheid. Ze biedt spectaculaire uitzichten over het Canyonlands National Park en de Colorado River terwijl je de natuur trotseert op de mountainbike. De fee voor de toegang tot het Dead Horse Point State Park is inbegrepen. Ervaring in mountainbiken is vereist.

  • Duur: 4.5 uur
  • Vanaf 12 jaar

 

Praktisch

  • Dagelijks mogelijk
  • Vertrek tussen 07:00 en 09:00
  • Leeftijd, gewicht en lengte van alle deelnemers zijn vereist bij boeking.

 

Prijs

€ 174 per persoon

Prijzen van excursies kunnen veranderen doorheen het jaar en zijn steeds onder voorbehoud.

Excursie boeken?

Deze excursies kan je enkel boeken bij een individuele reis van Joker. In onze individuele programma's stellen we optionele excursies voor die wij niet te missen vinden. Vraag aan je Joker-reisexpert om ze aan je offerte toe te voegen. Al geboekt? Ook bijboeken is geen probleem!

Je kan optionele excursies en activiteiten ook naar hartenlust toevoegen aan een op maat gemaakt reisprogramma. Hoe dat in zijn werk gaat lees je hier.

Meer activiteiten vind je bij 'Excursies en activiteiten in West-USA'. Op zoek naar een specifieke excursie en niet gevonden wat je zocht? Laat het ons weten, we zoeken het graag voor je uit!

Perfect te combineren met een van onderstaande reizen

Empty