Overslaan en naar de inhoud gaan

Zon, zee, strand

Wie aan Mexico denkt, denkt aan paradijselijke stranden, wuivende palmbomen en kleurrijke zonsondergangen.

Na je rondreis Mexico zijn er verschillende mogelijkheden om je reis met een strandverblijf te verlengen. Je kiest zelf hoeveel dagen je wenst toe te voegen aan je reis. 

Je kan kiezen voor enkele dagen relaxen op een van de eilanden Isla Holbox, Isla Mujeres of Cozumel. Alternatief kan je ook kiezen voor een verblijf aan de Riviera Maya bijvoorbeeld in Playa del Carmen of Tulum.

Als je wanderlust nog niet helemaal gestild is en je niet alleen maar op het strand wilt luieren, kun je de strandverlenging aanvullen met een leuke activiteit op Isla Mujeres of Isla Holbox.

Strandverlenging boeken?

Deze strandverlengingen kan je enkel boeken bij een individuele reis van Joker. In onze individuele programma's stellen we optionele excursies voor die wij niet te missen vinden. Vraag aan je Joker-reisexpert om ze aan je offerte toe te voegen. Al geboekt? Ook bijboeken is geen probleem!

Je kan optionele excursies en activiteiten ook naar hartenlust toevoegen aan een op maat gemaakt reisprogramma. Hoe dat in zijn werk gaat lees je hier.

Op zoek naar een specifieke plek en niet gevonden wat je zocht? Laat het ons weten, we zoeken het graag voor je uit!

Niet te missen activiteiten tijdens je strandverlenging