Overslaan en naar de inhoud gaan

Zoek verkoeling in de ongerepte wildernis van het hoger gelegen San Jacinto State Park. De kabelbaan reist meer dan 4 km langs de adembenemende kliffen van Chino Canyon naar de eindbestemming San Jacinto State Park. Tijdens je reis van ongeveer 10 minuten roteren wagons op een rustig tempo en bieden ze schilderachtige en spectaculaire zichten op de vallei beneden. Het bergstation ligt op een hoogte van 2.6 km, hier vind je observatiedekken, restaurants, een natuurhistorisch museum en de start van meer dan 80 kilometer aan wandelpaden.

 

Praktisch

  • Dagelijks
  • Vertrek minimaal elk half uur
  • Maandag tot vrijdag eerste tram naar boven om 10h00; zaterdag, zondag en feestdagen eerste tram naar boven om 08h00; laatste tram naar boven om 20h00; laatste tram naar beneden 21h45
  • Kinderen t.e.m. 2 jaar gratis maar zij dienen wel een ticket te hebben (te verkrijgen aan het loket)

 

Prijs

Volwassene

Kind (3 - 10 jaar)

Kind (0 - 2 jaar)

€ 26

€ 16

gratis

Prijzen van excursies kunnen veranderen doorheen het jaar en zijn steeds onder voorbehoud.

Excursie boeken?

Deze excursie kan je enkel boeken bij een individuele reis van Joker. In onze individuele programma's stellen we optionele excursies voor die wij niet te missen vinden. Vraag aan je Joker-reisexpert om ze aan je offerte toe te voegen. Al geboekt? Ook bijboeken is geen probleem!

Je kan optionele excursies en activiteiten ook naar hartenlust toevoegen aan een op maat gemaakt reisprogramma. Hoe dat in zijn werk gaat lees je hier.

Meer activiteiten vind je bij 'Excursies en activiteiten in West-USA'. Op zoek naar een specifieke excursie en niet gevonden wat je zocht? Laat het ons weten, we zoeken het graag voor je uit!

Perfect te combineren met één van de volgende reizen

Empty