Overslaan en naar de inhoud gaan

Begeleide kajaktocht op Lake Powell (2.5 à 3u)

De beste manier om het magnifieke Lake Powell te ontdekken. Glij met je kajak door het glasheldere water, langs prachtige rotsformaties en in smalle canyons. Neem ook de tijd om te genieten van de stilte, of duik in het verkoelende water vanaf een verlaten strandje.

We bieden twee verschillende kajaktochten aan:

  • Antelope Canyon

Bewonder Antelope Canyon vanop het water. De hoge wanden van de kloof en het spectaculaire uitzicht laten je sowieso niet onberoerd! Deze kajaktocht vertrekt dagelijks om 8u00, 12u15 en 15u30

  • Lone Rock

Een gevarieerde kajaktocht die vertrekt aan Lone Rock Beach. De tour neemt je langs enorme kliffen en dwars door een rustige canyon. Perfect voor kinderen.

Prijs

€98 per persoon, excl. parking

Huur een kajak (hele dag)

Met zo’n 2000 mijl aan kustlijn, eindeloze zonneschijn, warm water, perfect weer en enkele van de meest spectaculaire uitzichten in het westen is Lake Powell de ideale plek voor wat waterpret! Huur er een kajak en verken de canyons rondom het meer. Kajaks zijn beschikbaar in single of double. Bij een single kajak heb je elk je eigen kajak, een double kajak kan je peddelen per twee. Je huurt de kajaks voor een dag en brengt ze wanneer jij wilt voor sluitingstijd terug binnen.

Prijs

  • Single (1 persoon): €69 per kajak
  • Double (2 personen): €81 per kajak

Ontdek onze andere excursies in Page

Meer USA?

Krijg je maar niet genoeg van de USA? Bekijk dan zeker ook onze individuele programma's. Meer excursies en activiteiten vind je op de overzichtspagina 'Excursies en activiteiten in West-USA'.