Overslaan en naar de inhoud gaan

Zeekajakken en wandelen in het regenwoud

Deze gegidste tour brengt je van de haven van Tofino, door beschermde wateren naar Meares Island. De gids leidt je tijdens een wandeling over Big Tree Trail op Meares Island door de oude regenwouden van de omgeving. Na de wandeling stop je met de groep voor een lunch. Nadien peddel je terug naar de basis. Tijdens je kajaktocht kan je uiteraard ook wildlife spotten. De dieren die je zou kunnen tegenkomen zijn: vogels, rivierotters, zeehonden, arenden en bruinvissen.

 

Praktisch

  • Duur: 4 uur
  • Dagelijks mogelijk van 1 april tot 30 september
  • Vertrekuur afhankelijk van de getijden
  • Vanaf 12 jaar

 

Prijs

€104 per persoon

Prijzen van excursies kunnen veranderen doorheen het jaar en zijn steeds onder voorbehoud.

Excursie boeken?

Deze excursie kan je enkel boeken bij een individuele reis van Joker. In onze individuele programma's stellen we optionele excursies voor die wij niet te missen vinden. Vraag aan je Joker-reisexpert om ze aan je offerte toe te voegen. Al geboekt? Ook bijboeken is geen probleem!

Je kan optionele excursies en activiteiten ook naar hartenlust toevoegen aan een op maat gemaakt reisprogramma. Hoe dat in zijn werk gaat lees je hier.

Meer activiteiten vind je bij 'Excursies en activiteiten in West-Canada'. Op zoek naar een specifieke excursie en niet gevonden wat je zocht? Laat het ons weten, we zoeken het graag voor je uit!