Overslaan en naar de inhoud gaan

Jeeptour in Arches National Park

Ga off-road naar het afgelegen hinterland van Arches National Park. Bewonder rotsbogen, steile rotswanden, uitgestrekte zandstenen duinen en pinakels en meanderende valleien. Onderweg zie je Marching Men, Tower Arch, Eye of the Whale arch, en als afsluiter dinosaurussporen!

 

 

Jeeptour in Canyonlands National Park

Ontdek het Islands in the Sky district van Canyonlands National Park off-road. Sta aan de rand van een 600 meter diepe kloof, die je via kronkelende haarspeldbochten zal afdalen tot de meanderende rivier. Tijdens de rit kom je alles te weten over de geologie en de zandstenen bogen en rotsvormen die je zal passeren.   

Praktisch

  • Duur: 4 uur
  • Dagelijks om 07h00 of 12h30 (voorkeur bij boeking door te geven)
  • Van maart tot september
  • Niet mogelijk voor kinderen jonger dan 4 jaar
  • Pick-up aan hotel mogelijk op aanvraag (afhankelijk van hotel)

 

Prijs 

Volwassene  Kind (4-17 jaar)
€ 187 € 177

 

Een hele dag jeeptour Arches en Canyonlands NP samen is ook mogelijk aan een voordeliger tarief. Vraag ernaar bij je Joker reisagent. 

 

Prijzen van excursies kunnen veranderen doorheen het jaar en zijn steeds onder voorbehoud.

Excursie boeken?

Deze excursies kan je enkel boeken bij een individuele reis van Joker. In onze individuele programma's stellen we optionele excursies voor die wij niet te missen vinden. Vraag aan je Joker-reisexpert om ze aan je offerte toe te voegen. Al geboekt? Ook bijboeken is geen probleem!

Je kan optionele excursies en activiteiten ook naar hartenlust toevoegen aan een op maat gemaakt reisprogramma. Hoe dat in zijn werk gaat lees je hier.

Meer activiteiten vind je bij 'Excursies en activiteiten in West-USA'. Op zoek naar een specifieke excursie en niet gevonden wat je zocht? Laat het ons weten, we zoeken het graag voor je uit!

Perfect te combineren met één van de volgende reizen

Empty