Overslaan en naar de inhoud gaan

Downtown foodie tour

Liefde gaat door de maag! Tijdens deze drie uur durende foodie tour neemt je gids jou in een kleine internationale groep mee langs vier lokale restaurants waar je aan de hand van een lekkere hap, een bijhorend alcoholisch drankje en een goed verhaal het kleine bergstadje van Jasper in je hart zal sluiten. Na elke proeverij maak je een korte wandeling naar de volgende stop. De totale afstand die je wandelt is erg beperkt, ongeveer 2 km. 

Wat je zal eten? Dat blijft een verrassing!

Praktisch

  • Duur: 3 uur
  • Dagelijks mogelijk - m.u.v. 24 en 25 december
  • Vertrek om 14:30
  • Vanaf 18 jaar
  • Allergieën, dieetvoorkeuren en -voorschriften door te geven bij reservatie. 
  • Incl. fooien voor restaurantpersoneel. Excl. fooi voor gids.

 

Prijs

€105 per persoon

Prijzen van excursies kunnen veranderen doorheen het jaar en zijn steeds onder voorbehoud.

Excursie boeken?

Deze excursie kan je enkel boeken bij een individuele reis van Joker. In onze individuele programma's stellen we optionele excursies voor die wij niet te missen vinden. Vraag aan je Joker-reisexpert om ze aan je offerte toe te voegen. Al geboekt? Ook bijboeken is geen probleem!

Je kan optionele excursies en activiteiten ook naar hartenlust toevoegen aan een op maat gemaakt reisprogramma. Hoe dat in zijn werk gaat lees je hier.

Meer activiteiten vind je bij 'Excursies en activiteiten in West-Canada' of 'Winterse excursies en activiteiten in Canada'. Op zoek naar een specifieke excursie en niet gevonden wat je zocht? Laat het ons weten, we zoeken het graag voor je uit!