Overslaan en naar de inhoud gaan

Betreed een wondermooi stukje van Utah waar inheemse volkeren al duizenden jaren harmonieus samenleven met elkaar en met de natuur. Ontdek eeuwenoude rotstekeningen en klifwoningen, terwijl je geen woord wil missen van de intrigerende verhalen die je Navajo-gids je te vertellen heeft. Verhalen uit de eigen Navajo-familie en volksoverleveringen die al eeuwenlang van generatie op generatie overgaan, komen nu bij jou terecht. Dit is je kans om je echt te verdiepen in de Navajo-cultuur.

 

Op wandel met de Navajo gids (halve dag)

Wandel mee met je Navajo-gids door een wondermooi gebied waar je mijlenver kan mijmeren en ontdek eeuwenoude rotstekeningen of klifwoningen. De wandelingen kunnen variëren tussen 2,5 km en 10 km. Laat ons zeker weten welke afstand jij ziet zitten.

  • Vertrek om 08u00 of 12u30
  • Duur: 4 uur
  • Vanaf 3 jaar
  • Kan door de uitvoerder geannuleerd worden als het minimum aantal deelnemers niet bereikt is

Liever een hele dag hiken? Dan hebben we enkele mooie dagtochten voor je klaar staan. Vraag ernaar bij je Joker reisagent. 

 

Float trip door Navajo land (hele dag)

Start dit unieke avontuur met een korte wandeling naar een majestueuze archeologische vindplaats in Navajo-land. Dan ga je het water op voor een heerlijke float trip van ongeveer 12 km lang. Onderweg stop je enkele keren om overblijfselen te zien van een oude bloeiende beschaving die ongeveer 1200 jaar geleden bestond, om oude rotstekeningen op de gepatineerde klifmuren te bewonderen, en voor een heerlijke lunch met een prachtig uitzicht.

  • Vertrek om 09u00
  • Duur: 6,5 uur
  • Vanaf 3 jaar
  • Lunch inbegrepen
  • Kan door de uitvoerder geannuleerd worden als het minimum aantal deelnemers niet bereikt is

 

Prijs: 

  Volwassene Kind (12 - 17 jaar) Kind (5 - 11 jaar) Kind (3 - 5 jaar)
Half Day Hike € 114 € 111 € 104 gratis
Full Day Float Trip € 230 € 208 € 122 gratis

 

Prijzen van excursies kunnen veranderen doorheen het jaar en zijn steeds onder voorbehoud.

Excursie boeken?

Deze excursie kan je enkel boeken bij een individuele reis van Joker. In onze individuele programma's stellen we optionele excursies voor die wij niet te missen vinden. Vraag aan je Joker-reisexpert om ze aan je offerte toe te voegen. Al geboekt? Ook bijboeken is geen probleem!

Je kan optionele excursies en activiteiten ook naar hartenlust toevoegen aan een op maat gemaakt reisprogramma. Hoe dat in zijn werk gaat lees je hier.

Meer activiteiten vind je bij 'Excursies en activiteiten in West-USA'. Op zoek naar een specifieke excursie en niet gevonden wat je zocht? Laat het ons weten, we zoeken het graag voor je uit!

Empty