Overslaan en naar de inhoud gaan

Een tocht met Navajo gids in Canyon de Chelly is een absolute must! Dit is de enige manier om in de brede kloof van Canyon de Chelly te komen (verboden om hier zelf te rijden). Je komt heel dicht bij de klifwoningen en je Navajo gids vertelt je alles over de betekenis, de structuren en muurtekeningen en wijzen tegelijkertijd op natuurlijke aandachtspunten. De tours stoppen regelmatig voor foto's en om ruïnes, Navajo-boerderijen en rotskunst te bezoeken.

Praktisch

  • Dagelijks van maart tot november
  • Vertrek om 09u00, 14u00 of 16u00 (sunset tour)
  • Duur: 4 uur

Prijs: € 101 per persoon

 

Prijzen van excursies kunnen veranderen doorheen het jaar en zijn steeds onder voorbehoud.

Excursie boeken?

Deze excursie kan je enkel boeken bij een individuele reis van Joker. In onze individuele programma's stellen we optionele excursies voor die wij niet te missen vinden. Vraag aan je Joker-reisexpert om ze aan je offerte toe te voegen. Al geboekt? Ook bijboeken is geen probleem!

Je kan optionele excursies en activiteiten ook naar hartenlust toevoegen aan een op maat gemaakt reisprogramma. Hoe dat in zijn werk gaat lees je hier.

Meer activiteiten vind je bij 'Excursies en activiteiten in West-USA'. Op zoek naar een specifieke excursie en niet gevonden wat je zocht? Laat het ons weten, we zoeken het graag voor je uit!

Empty