Overslaan en naar de inhoud gaan

Begeleide 4x4 dagtochten

Wist je dat slechts een heel klein deel van Capitol Reef National Park en Staircase Escalante National Monument te bezichtigen is met een gewone wagen? Het grootste deel van het park is off-road. Trek dieper de woestijn in en ontdek unieke formaties en onverstoorde vergezichten. 

 

Cathedral Valley Tour

Onze absolute aanrader!!

Trek door een afgelegen, grimmige woestijn naar het noordelijke deel van Capitol Reef NP, waar je tussen de maanlandschappen verbazingwekkend mooie zandstenen monolieten vindt, sommige lijken op kathedralen, andere meer op wolkenkrabbers. Ontdek de rotsgiganten als Tempel van de Zon, Tempel van de Maan, de muren van Jericho, enz.

 • Halve dag (3 tot 4 uur): vertrek om 08u00 of 09u00 's morgens
 • Hele dag (5 tot 7 uur): vertrek om 7u00 of 14u00
 • Lunch en fooi niet inbegrepen
Prijs: 

Halve dag: € 235 per persoon (€ 147 per persoon voor kinderen van 5 tot 14 jaar)
Hele dag: € 294 per persoon (€ 177 per persoon voor kinderen van 5 tot 14 jaar)

 

Waterpocket Fold Tour

Ga mee off-road in het desolate zuidelijke deel van Capitol Reef. Rij via zandwegen langs en door de Waterpocket Fold, de majestueuze plooi die meer dan 300 meter uit aarde steekt. Tuur over de mijlenverre woestijnlandschappen, je zou denken dat je je op een andere planeet bevindt. Het woestijngebied zal uteindelijk plaats maken voor loofbossen waar je getrakteerd wordt op natuurlijke rotsbogen, slot canyons, kilometers verre zichten en fossielen. 

 • Vertrek om 07u00 of 14u00
 • Duur: 5 tot 7 uur
 • Lunch en fooi niet inbegrepen
Prijs:

€ 294 per persoon (€ 177 per persoon voor kinderen van 5 tot 14 jaar)

 

Grand Staircase-Escalante Tour

Zet je schrap voor een stevige rit in Grand Staircase-Escalante aan de zuidelijke rand van Capitol Reef. Dit is een natuurlijke speeltuin met verborgen watervallen, oude Native American rotstekeningen, dinosaurussporen, prachtige woestijnlandschappen, oude western stadjes en verlaten slot canyons. Laat je verbazen door de veelkleurige kliffen, plateaus, mesa's, buttes, pinakels en canyons. Kies voor een halve dag of een hele dag, waar je nog getrakteeerd wordt op een verdoken slot canyon. 

 • Halve dag (4 tot 6 uur): vertrek om 7u00 
 • Hele dag (6 tot 10 uur): vertrek om 7u00 - lunch inbegrepen
 • Fooi niet inbegrepen
Prijs: 

Halve dag: € 265 per persoon (€ 147 per persoon voor kinderen van 5 tot 14 jaar)
Hele dag: € 411 per persoon (€ 265 per persoon voor kinderen van 6 tot 14 jaar)

 

 

Factory Butte Backcountry naar Goblin Valley

Ga mee op de ultieme familietrip, want hier kan je naar hartelust klimmen en klauteren over de rotsen. Rij mee over de ongekende ruige paden langs opvallende rotsformaties zoals Factory Butte. De meest bizarre rotsen staan als groepjes paddenstoelen mooi gegroepeerd in Goblin Valley State Park.  

 • Vertrek om 07u00 of 14u00
 • Duur: 5 tot 7 uur
 • Lunch en fooi niet inbegrepen
Prijs:

€ 294 per persoon (€ 177 per persoon voor kinderen van 5 tot 14 jaar)

Prijzen van excursies kunnen veranderen doorheen het jaar en zijn steeds onder voorbehoud.

Excursie boeken?

Deze excursies kan je enkel boeken bij een individuele reis van Joker. In onze individuele programma's stellen we optionele excursies voor die wij niet te missen vinden. Vraag aan je Joker-reisexpert om ze aan je offerte toe te voegen. Al geboekt? Ook bijboeken is geen probleem!

Je kan optionele excursies en activiteiten ook naar hartenlust toevoegen aan een op maat gemaakt reisprogramma. Hoe dat in zijn werk gaat lees je hier.

Meer activiteiten vind je bij 'Excursies en activiteiten in West-USA'. Op zoek naar een specifieke excursie en niet gevonden wat je zocht? Laat het ons weten, we zoeken het graag voor je uit!

Perfect te combineren met één van de volgende reizen

Empty