Overslaan en naar de inhoud gaan

Wist je dat slechts een heel klein deel van Capitol Reef National Park en Staircase Escalante National Monument te bezichtigen is met een gewone wagen? Het grootste deel van het park is off-road. Trek dieper de woestijn in en ontdek unieke formaties en onverstoorde vergezichten.

Kies voor een tocht van een hele dag onder professionele begeleiding of neem het stuur in eigen handen en huur een zandbuggy (ATV)

Begeleide 4x4 dagtochten

Cathedral Valley

Trek door een afgelegen, grimmige woestijn naar het noordelijke deel van Capitol Reef NP, waar verbazingwekkend mooie zandstenen monolieten staan die op kathedralen lijken. Ontdek de rotsgiganten als Tempel van de Zon, Tempel van de Maan, de muren van Jericho, enz.

Burr Trail

Ga mee off-road in het desolate zuidelijke deel van Capitol Reef. Rij via zandwegen langs en door de Waterpocket Fold, de majestueuze plooi in de aarde die Capitol Reef zo buitenaards maakt.

Grand Staircase-Escalante Tour

Zet je schrap voor een stevige rit in Grand Staircase-Escalante aan de zuidelijke rand van Capitol Reef. Dit is een natuurlijke speeltuin met verborgen watervallen, oude Native American rotstekeningen, dinosaurussporen, prachtige woestijnlandschappen, oude western stadjes en verlaten slot canyons. Laat je verbazen door de veelkleurige kliffen, plateaus, mesa's, buttes, pinakels en canyons. 

 

Prijs: € 169 per persoon

Huur een zandbuggy (ATV)

Neem zelf het stuur in handen en ontdek de afgelegen parels van de niet geasfalteerde delen van Capitol Reef National Park en het naburige Grand Staircase-Escalante National Monument.

 

Prijs: 337 per jeep (hele dag)

Prijzen van excursies kunnen veranderen doorheen het jaar en zijn steeds onder voorbehoud.

Excursie boeken?

Deze excursies kan je enkel boeken bij een individuele reis van Joker. In onze individuele programma's stellen we optionele excursies voor die wij niet te missen vinden. Vraag aan je Joker-reisexpert om ze aan je offerte toe te voegen. Al geboekt? Ook bijboeken is geen probleem!

Je kan optionele excursies en activiteiten ook naar hartenlust toevoegen aan een op maat gemaakt reisprogramma. Hoe dat in zijn werk gaat lees je hier.

Meer activiteiten vind je bij 'Excursies en activiteiten in West-USA'. Op zoek naar een specifieke excursie en niet gevonden wat je zocht? Laat het ons weten, we zoeken het graag voor je uit!

Perfect te combineren met één van de volgende reizen