Overslaan en naar de inhoud gaan

Avondtour op de Strip 

Laat je leiden naar vier van de hotste Vegas restaurants op 'the Strip' waar je hun bekendste gerechten voorgeschoteld krijgt. De gids vertelt je alles over de restaurants, de chefs en de ingrediënten.  

Details: Dagelijks om 17u00, duur 3 uur

 

Avondtour op de Strip met helikoptervlucht

Na je culinaire Strip-trip wordt je avond nog exclusiever wanneer de limousine-bus je naar de helikopterbasis voert voor een memorabele vlucht over de miljoenen neonlichtjes van de vele Strip-casino's. 

Details: Dagelijks om 17u00, duur 5 uur

Prijs

Avondtour op de Strip € 229
Avondtour op de Strip + drink* € 297
Avondtour op de Strip met helikoptervlucht € 391
Avondtour op de Strip met helikoptervlucht + drink* € 461
   

 

drink = Bij elke restaurant-stop krijg je dé specialiteit van de drankenkaart voorgeschoteld. 

Prijzen van excursies kunnen veranderen doorheen het jaar en zijn steeds onder voorbehoud.

Excursie boeken?

Deze excursies kan je enkel boeken bij een individuele reis van Joker. In onze individuele programma's stellen we optionele excursies voor die wij niet te missen vinden. Vraag aan je Joker-reisexpert om ze aan je offerte toe te voegen. Al geboekt? Ook bijboeken is geen probleem!

Je kan optionele excursies en activiteiten ook naar hartenlust toevoegen aan een op maat gemaakt reisprogramma. Hoe dat in zijn werk gaat lees je hier.

Meer activiteiten vind je bij 'Excursies en activiteiten in West-USA'. Op zoek naar een specifieke excursie en niet gevonden wat je zocht? Laat het ons weten, we zoeken het graag voor je uit!

Perfect te combineren met één van de volgende reizen

Empty