Overslaan en naar de inhoud gaan

Navigeer je hoog boven de grond een weg door dit ‘Tree Top’ parcours dat bestaat uit touwbruggen, houten loopbruggen, netten, ladders, kabelbanen en balken. Het parcours duurt maximaal 3 uur en is bedoeld voor deelnemers van alle niveaus. Geniet tijdens deze uitdaging van een fantastisch uitzicht op de Saguenay Fjord en van de bomen in dit bos! Er wordt gezorgd voor een veiligheidsuitrusting en gedetailleerde instructies voor het avontuur start.

 

Praktisch

  • Duur: 3 uur
  • Dagelijks van 23 juni tot 4 september
  • Meerdere vertrekken mogelijk tussen 10:00 en 13:00
  • Minimum leeftijd: 8 jaar
  • Minimum lengte: 1m80 (vanaf je tenen tot je vingertoppen - met uitgestrekte armen)
  • Maximum gewicht: 99kg (met een maximum tailleomtrek van 116cm)

 

Prijs

Volwassene Kind (8-17 jaar)
€ 46 € 40

Prijzen van excursies kunnen veranderen doorheen het jaar en zijn steeds onder voorbehoud.

Excursie boeken?

Deze excursies kan je enkel boeken bij een individuele reis van Joker. In onze individuele programma's stellen we optionele excursies voor die wij niet te missen vinden. Vraag aan je Joker-reisexpert om ze aan je offerte toe te voegen. Al geboekt? Ook bijboeken is geen probleem!

Je kan optionele excursies en activiteiten ook naar hartenlust toevoegen aan een op maat gemaakt reisprogramma. Hoe dat in zijn werk gaat lees je hier.

Meer activiteiten vind je bij 'Excursies en activiteiten in Oost-Canada'. Op zoek naar een specifieke excursie en niet gevonden wat je zocht? Laat het ons weten, we zoeken het graag voor je uit!