Overslaan en naar de inhoud gaan

Fiets door Zion Canyon

Vermijd lange wachtrijen aan de Zion Shuttle en ontdek Zion Canyon op je eigen tempo met de fiets. Je kan de 12 km lange Scenic Drive heen en terug rijden, of je zet je fiets 's morgens op de shuttle en je neemt rustig de tijd om terug te rijden met vele stops onderweg. Wil je graag op eigen houtje het achterland induiken? Kies dan voor een mountainbike en verken de ruige paden buiten het park.

 

Praktisch

  • Huur halve dag gewone fiets: ophalen na 12u00 's middags
  • Huur hele dag gewone fiets: ophalen tussen 07u00 en 12u00
  • Huur hele dag elektrische fiets: ophalen vanaf 07u00 's morgens
  • Terug inleveren voor 20u00
  • Helm inbegrepen

Contacteer je Joker reisagent voor de huur van kinderfietsen, fietskarren of mountainbikes voor volwassenen en kinderen.

 

Prijs

Fiets halve dag € 33
Fiets hele dag € 43
Elektrische fiets hele dag (vanaf 14 jaar) € 86

 

Prijzen van excursies kunnen veranderen doorheen het jaar en zijn steeds onder voorbehoud.

Excursie boeken?

Deze excursies kan je enkel boeken bij een individuele reis van Joker. In onze individuele programma's stellen we optionele excursies voor die wij niet te missen vinden. Vraag aan je Joker-reisexpert om ze aan je offerte toe te voegen. Al geboekt? Ook bijboeken is geen probleem!

Je kan optionele excursies en activiteiten ook naar hartenlust toevoegen aan een op maat gemaakt reisprogramma. Hoe dat in zijn werk gaat lees je hier.

Meer activiteiten vind je bij 'Excursies en activiteiten in West-USA'. Op zoek naar een specifieke excursie en niet gevonden wat je zocht? Laat het ons weten, we zoeken het graag voor je uit!

Perfect te combineren met één van de volgende reizen

Empty