Overslaan en naar de inhoud gaan

Op Guadeloupe kan je erg gevarieerde excursies en outdooractiviteiten doen. Zo kan je elke dag iets anders beleven. Met onderstaande opties wissel je rustigere dagen strand, marktbezoekjes en wandelingen af met al dan niet begeleide, uiteenlopende excursies. Heb je interesse in één van deze activiteiten van een hele of halve dag? Vermeld dit dan zeker bij een offerte-aanvraag. Wij gaan dan de beschikbaarheid voor je na en de actuele prijzen.  

 

Zeiltocht naar Les Saintes

Les Saintes is één van de vele eilandjes in de archipel. Op deze excursie ga je zeilen, snorkelen, lekker eten en maak je enkele stops onderweg om Guadeloupe op een heel andere manier te ontdekken.

Daguitstap naar Marie-Galante

Wil je graag de oversteek maken naar het eiland Marie-Galante (één van de grootste in Guadeloupe), maar geen zin om transport te regelen? Wij zorgen voor je ferry tickets vanuit Pointe-à-Pitre en eventuele transfers, een kaart en een roadbook. Zo vind je op je eigen tempo en zonder zorgen de weg naar het mooie Marie-Galante.

Met de Catamaran naar Marie-Galante

Een andere manier om naar Marie-Galante te gaan, is natuurlijk met de catamaran! Je vertrekt vanop één van de kokosnootpalmstranden. Op Marie-Galante verken je in de koelte van een busje met airco de belangrijke plekken op het eiland. Rum proeven bijvoorbeeld! Zwemmen, zonnebaden en lekker eten maken deze dag helemaal af!

La Désirade op je eigen tempo

La Désirade is het kleinste van de 5 belangrijkste eilandjes van de archipel. Het is een prachtig geologisch natuurreservaat met een authentieke sfeer. En de (veelal verlaten) stranden zijn er picture perfect! Wij zorgen voor je ferryticket, een kaart en roadbook, en transport ter plaatse: wie niet met de wagen wil, kan met de (elektrische) fiets!

Paragliding

Met een instructeur maak je een veilige vlucht hoog boven Guadeloupe. Wie durft?

(meer excursies onder de foto's)

 

Het Cousteau Reserve met de Nautilus

Het Cousteau Reserve is een natuurlijk acquarium, met koraalriffen en beschermd onderwaterleven. Om van de schoonheid te proeven, moet je de Nautilus zelfs niet verlaten: met de glazen bodem van deze boot zie je de kleurrijke onderwaterwereld van het Cousteau Reserve in alle comfort! Natuurlijk kan je ook gaan snorkelen, en zo wordt het natuurschoon helemaal overweldigend.

Halve dag in de ecosystemen van het Grand Cul-de-Sac Marin

In de 3 ecosystemen van het Grand Cul-de-Sac Marin zie je bij het snorkelen koraalriffen, mangroves en al het leven dat erin beweegt. Bovendien leer je heel wat bij over marinebiologie, terwijl je het met je eigen ogen ziet.

Kajakken door de White Sands Islands

Ga een dag kajakken op open zee vanuit Sainte-Rose of Morne-à-L’Eau, langs Guadeloupes mooiste lagune, mangroves en piepkleine eilandjes. Het heldere water toont je vanuit je kajak zeesterren en kleurrijke vissen op de zeebodem. Bij zonsondergang zie je de fluorescerende algen oplichten. Doen?

Canyoning

Canyoning, dat is zwemmen, springen, abseilen en glijden om de loop van de rivier te volgen. Op Guadeloupe doe je canyoning in het tropische regenwoud, met zicht op de vulkaan La Soufrière. Vanaf 7 jaar, met verschillende moeilijkheidsniveaus.

Reisprogramma in Guadeloupe

Excursie boeken?

Deze excursies kan je enkel boeken bij een individuele reis van Joker. In onze individuele programma's stellen we optionele excursies voor die wij niet te missen vinden. Vraag aan je Joker-reisexpert om ze aan je offerte toe te voegen. Al geboekt? Ook bijboeken is geen probleem!

Je kan optionele excursies en activiteiten ook naar hartenlust toevoegen aan een op maat gemaakt reisprogramma. Hoe dat in zijn werk gaat lees je hier.

Op zoek naar een specifieke excursie en niet gevonden wat je zocht? Laat het ons weten, we zoeken het graag voor je uit!

Empty