Overslaan en naar de inhoud gaan

Ga het water op en beleef de Keys zoals het hoort. Ga met een catamaran op zoek naar de Key West Dolphins. Zie hoe de dolfijnen zwemmen, spelen en eten in hun natuurlijke habitat. De bootmaatschappij maakt deel uit van het Dolphin SMART programma dat zich inzet voor het behoud van de dolfijnen en een verantwoorde observatie van deze gracieuze dieren. Tijdens deze tocht ga je ook snorkelen in de Key West Wildlife Refuge. Hier ontdek je zeesponzen, koraal en kleurrijke tropische vissen.

 

Praktisch

  • Duur: ongeveer 3 uur (afhankelijk van het weer)
  • Vertrek om 09h00, 12h30 of 17h30
  • Inclusief snorkelmateriaal & dranken

 

Prijs

Volwassene Kind (4 - 10 jaar) Kind (0 - 3 jaar)
€ 96 € 76 gratis

 

Prijzen van excursies kunnen veranderen doorheen het jaar en zijn steeds onder voorbehoud.

Excursie boeken?

Deze excursie kan je enkel boeken bij een individuele reis van Joker. In onze individuele programma's stellen we optionele excursies voor die wij niet te missen vinden. Vraag aan je Joker-reisexpert om ze aan je offerte toe te voegen. Al geboekt? Ook bijboeken is geen probleem!

Je kan optionele excursies en activiteiten ook naar hartenlust toevoegen aan een op maat gemaakt reisprogramma. Hoe dat in zijn werk gaat lees je hier.

Meer activiteiten vind je bij 'Excursies en activiteiten in Florida'. Op zoek naar een specifieke excursie en niet gevonden wat je zocht? Laat het ons weten, we zoeken het graag voor je uit!

Perfect te combineren met een van onderstaande reizen

Empty