Overslaan en naar de inhoud gaan

White Pocket jeeptocht (7u)

Een unieke tocht door de indrukwekkende landschappen van de Paria Canyon-Vermilion Cliffs Wilderness Area. De schoonheid van White Pocket is zeer moeilijk te beschrijven en blijft verbazen. De variatie van kleuren, de speelse golven, de kronkels van de natuur, ... Het is werkelijk alsof je in een impressionistisch schilderij bent gestapt. Een droombestemming ook voor fotografen.

 

Praktisch

Dagelijks, vertrekuur onderling overeen te komen. Midden mei tot begin september vertrek je best om 7u 's ochtends. De jeeptour duurt 7u, incl. een eenvoudige wandeling van 2 uur over rotsen. Je reist over ruw 4x4-terrein om de bestemming te bereiken, maar het uitzicht maakt de tocht meer dan waard!

 

Prijs

tussen € 273 en € 341 per persoon 

(afhankelijk van seizoen en grootte van de groep)
 

Prijzen van excursies kunnen veranderen doorheen het jaar en zijn steeds onder voorbehoud.

Excursie boeken?

Deze excursie kan je enkel boeken bij een individuele reis van Joker. In onze individuele programma's stellen we optionele excursies voor die wij niet te missen vinden. Vraag aan je Joker-reisexpert om ze aan je offerte toe te voegen. Al geboekt? Ook bijboeken is geen probleem!

Je kan optionele excursies en activiteiten ook naar hartenlust toevoegen aan een op maat gemaakt reisprogramma. Hoe dat in zijn werk gaat lees je hier.

Meer activiteiten vind je bij 'Excursies en activiteiten in West-USA'. Op zoek naar een specifieke excursie en niet gevonden wat je zocht? Laat het ons weten, we zoeken het graag voor je uit!

Perfect te combineren met een van onderstaande reizen

Empty