Overslaan en naar de inhoud gaan

Trek je klimgordels aan en klauter onder professionele begeleiding over rotsen en door smalle canyons in de omgeving van Zion.  

 

Canyoneering 

Je wandelt door smalle canyons en canyon poelen, je gaat rapellen en klimmen over rotswanden. Ervaring is niet vereist. De minimumleeftijd is 13 jaar. Vertrek om 07u (halve dag en hele dag) en 13u (halve dag). 

  • Halve dag: € 191 p.p.
  • Hele dag: € 237 p.p.  

 

Familievriendelijk Canyoneering

Klimmen en klauteren door de smalle canyons, deze trip is speciaal ontworpen voor een plezierrijke canyoneering ervaring met kinderen. Voor kinderen van alle leeftijden. Vertrek om 07u (halve dag en hele dag) en 13u (halve dag).

  • Halve dag: € 199 p.p.
  • Hele dag: € 237 p.p. 

Prijzen van excursies kunnen veranderen doorheen het jaar en zijn steeds onder voorbehoud.

Excursie boeken?

Deze excursies kan je enkel boeken bij een individuele reis van Joker. In onze individuele programma's stellen we optionele excursies voor die wij niet te missen vinden. Vraag aan je Joker-reisexpert om ze aan je offerte toe te voegen. Al geboekt? Ook bijboeken is geen probleem!

Je kan optionele excursies en activiteiten ook naar hartenlust toevoegen aan een op maat gemaakt reisprogramma. Hoe dat in zijn werk gaat lees je hier.

Meer activiteiten vind je bij 'Excursies en activiteiten in West-USA'. Op zoek naar een specifieke excursie en niet gevonden wat je zocht? Laat het ons weten, we zoeken het graag voor je uit!

Perfect te combineren met één van de volgende reizen

Empty