Overslaan en naar de inhoud gaan

Antelope Canyon is één van de mooiste bezienswaardigheden van Page. Erosie door wind, water en zand maakte van deze kloof een waar kunstwerk. Niet enkel de vorm van deze verharde zandduinen is uniek. Ook de lichtinval zorgt voor een prachtig schouwspel. 

Upper Antelope Canyon

Je vertrekt vanuit Page en na een korte rit (+/- 20 min.) wordt je samen met een Navajo gids afgezet aan de ingang van de canyon. Vanaf dan heb je ongeveer 50 min. om de schoonheid van de kloof in je op te nemen. 

 

Praktisch

  • Duur: 1.5 uur (inclusief vervoer naar de canyon vanuit Page)
  • Dagelijks mogelijk; vertrek om 07u50, 09u50, 12u00, 14u00 of 16u10
  • Bezoekers moeten na het bezoek aan de canyon langs enkele trappen en door zacht zand terug naar de terreinwagens. Voorzie gesloten schoenen.
  • Fooi gids niet inbegrepen
  • Let op: geen rugzakken of handtassen toegelaten in de canyon! Noodzakelijke spullen kunnen worden meegenomen in doorzichtige plastiek zakjes. 

 

Prijs

Volwassene Kind (0 - 7 jaar)
Tour van 07u50, 09u50 of 14u00 € 97 € 76
Tour van 12u00 € 131 € 120
Tour van 16u10 € 83 € 51

Lower Antelope Canyon

Je vertrekt vlakbij de slot canyon. Samen met je Navajo gids wandel je tot de ingang van de canyon. In Lower Antelope Canyon zijn er meerdere smalle, steile trappen en nauwe doorgangen. 

 

Praktisch

  • Duur: 1 à 1,5 uur (vertrek te voet nabij de ingang van de slot canyon)
  • Dagelijks mogelijk; vertrek elk half uur, tussen 06u45 en 16u45 - keuze door te geven bij boeking
  • Meerdere smalle, steile trappen en nauwe doorgangen. Voorzie gesloten schoenen.
  • Fooi gids niet inbegrepen
  • Let op: geen rugzakken of handtassen toegelaten in de canyon! Noodzakelijke spullen kunnen worden meegenomen in doorzichtige plastiek zakjes. 

 

Prijs

€ 87 per persoon

Prijzen van excursies kunnen veranderen doorheen het jaar en zijn steeds onder voorbehoud.

Excursie boeken?

Deze excursie kan je enkel boeken bij een individuele reis van Joker. In onze individuele programma's stellen we optionele excursies voor die wij niet te missen vinden. Vraag aan je Joker-reisexpert om ze aan je offerte toe te voegen. Al geboekt? Ook bijboeken is geen probleem!

Je kan optionele excursies en activiteiten ook naar hartenlust toevoegen aan een op maat gemaakt reisprogramma. Hoe dat in zijn werk gaat lees je hier.

Meer activiteiten vind je bij 'Excursies en activiteiten in West-USA'. Op zoek naar een specifieke excursie en niet gevonden wat je zocht? Laat het ons weten, we zoeken het graag voor je uit!