Overslaan en naar de inhoud gaan

Upper Antelope Canyon Sightseeing Tour

Antelope Canyon is één van de mooiste bezienswaardigheden van Page. Erosie door wind, water en zand maakte van deze kloof een waar kunstwerk. Niet enkel de vorm van deze verharde zandduinen is uniek. Ook de lichtinval zorgt voor een prachtig schouwspel. Je wordt, samen met een gids, afgezet aan de ingang van de canyon (± 20 min. rijden). Vanaf dan heb je ongeveer 50 min. om de schoonheid van de kloof in je op te nemen. De wandeling zelf is rustig en zonder zware klim.

 

Praktisch

  • Duur: 1.5 uur
  • Dagelijks mogelijk 
  • Vertrek om 7:50, 9:50, 12:00 of 14:00
  • Bezoekers moeten na het bezoek aan de canyon langs enkele trappen en door zacht zand terug naar de terreinwagens. Voorzie gesloten schoenen.

 

Prijs

  Volwassene Kind (0-7 jaar)
Tour van 12:00 € 103 € 76
Tour van 07:50, 09:50 of 14:00 € 85 € 65

Prijzen van excursies kunnen veranderen doorheen het jaar en zijn steeds onder voorbehoud.

Excursie boeken?

Deze excursie kan je enkel boeken bij een individuele reis van Joker. In onze individuele programma's stellen we optionele excursies voor die wij niet te missen vinden. Vraag aan je Joker-reisexpert om ze aan je offerte toe te voegen. Al geboekt? Ook bijboeken is geen probleem!

Je kan optionele excursies en activiteiten ook naar hartenlust toevoegen aan een op maat gemaakt reisprogramma. Hoe dat in zijn werk gaat lees je hier.

Meer activiteiten vind je bij 'Excursies en activiteiten in West-USA'. Op zoek naar een specifieke excursie en niet gevonden wat je zocht? Laat het ons weten, we zoeken het graag voor je uit!

Perfect te combineren met één van de volgende reizen

Empty